Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Celebritná kráska ukázala, ako vyzerá po pôrode: Je choré chváliť sa plochým bruchom!
Zdielať na

Celebritná kráska ukázala, ako vyzerá po pôrode: Je choré chváliť sa plochým bruchom!

Zdroj: Instagram/georgiakousoulou

„Je mi zle, keď vidím maminky po pôrode, ako ukazujú svoje ploché bruchá,“ vyjadrila sa známa mamička a neváhala ukázať realitu, s akou sa stretáva väčšina žien.

Hviezda britskej reality show Georgia Kousoulou (30) sa pustila do mamičiek, ktoré sa hneď po pôrode chvália dokonalou postavou a plochým bruškom. So svojím snúbencom má ročného synčeka a priznala, že zo svojej postavy po pôrode bola najskôr úplne v koncoch.

Za svoje nedokonalosti sa nehanbí! 

„Keď som sa vrátila z pôrodnice, bola som šokovaná, že som stále mala vypuklé bruško. Všetci ma uisťovali, nech nemám obavy, že budem mať hneď späť svoju postavu, no nič také sa nestalo. Bola som celá opuchnutá a mľandravá,“ prezradila magazínu OK!.

„Potom som sa rozhodla zverejniť svoju fotku v bielizni bez akýchkoľvek úprav. Bola som z toho nervózna, ale pomohlo mi to a verím, že aj ďalším statočným mamám,“ zaspomínala na náročné obdobie Georgia.

„Je mi zle zo všetkých tých „insta krások“ s plochými bruchami a dokonalým vzhľadom pár hodín po pôrode. Nie je to reálne, nechcem sa na to pozerať!“ vyjadrila sa a dodala, že viac ako fitko a prísny režim kvôli postave, uprednostňuje čas strávený so synom.

„Toto je moja realita. Necvičím, jem čo chcem a kedy chcem a som na svoje telo pyšná. Rada by som mala späť svoje pôvodné miery, ale to počká. Teraz má prioritu moje dieťa,“ povedala v čase krátko po pôrode.

„Prestaňte ženám nahovárať, že budú mať rýchlo späť svoje krivky. Radšej ich podporujte v tom, aby sa o seba a svoje zdravie starali, rovnako tak o svoje duševné zdravie a spokojnosť bábätka,“ dodala a mnohé ženy jej za tieto slová tlieskajú. 

Ako ste na tom po pôrode svojich detí boli vy? Má podľa vás pravdu?

Profimedia

Najčítanejšie