Zatiahnuté
12°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Takéto zúfalstvo bývalá misska ešte nikdy nezažila: Expartner jej uniesol dcéry!
Zdielať na

Takéto zúfalstvo bývalá misska ešte nikdy nezažila: Expartner jej uniesol dcéry!

Zdroj: Instagram/deniska.mendrejova

Celebritná mamina prežívala počas veľkonočných sviatkov obrovský strach o svoje deti a v čistom zúfalstve sa rozhodla zverejniť, čo sa vlastne stalo.

Miss Universe z roku 2009, Denisa Mendrejová, má s milionárom Slavomírom Hatinom ml. dve dcérky. Hoci boli spolu viac ako deväť rokov, nakoniec sa bez vysvetlenia dôvodov rozišli. Podľa toho, čo sa teraz stalo, je viac než jasné, že priateľmi aspoň kvôli deťom zjavne nezostali.

Modelka bývalá misska bola z otca svojho detí najskôr nadšená a určite jej ani vo sne nenapadlo, čo sa o pár rokov stane...

Denisa zverejnila na svojom Instagrame zúfalý odkaz, z ktorého zostali mnohí ľudia šokovaní. Jej ex jej totiž uniesol deti a niekoľko dní ani nevedela, kde sa nachádzajú a či sú v poriadku. 

Pre krásnu missku muselo byť ťažké niečo také priznať a zverejniť, no nakoniec ju práve to, že nezostala ticho, zachránilo.

"Krásne veľkonočné sviatky želám! Aj keď tieto sú pre mňa veľmi náročné, keďže môj bývalý partner mi v stredu poobede zo školy protiprávne uniesol deti a do dnešného dňa mi bráni stretnúť sa s nimi! Od stredy neviem, kde sú a či sú v poriadku! Podala som na neho vo štvrtok trestné oznámenie, no bohužiaľ, polícia na Slovensku nepodnikla žiadne kroky na to, aby deti vrátila naspäť! Zrejme ich viac zaujíma vyberanie pokút za rýchlosť... Aké práva my ako matky máme v tomto štáte? Otec protiprávne unesie deti a my ako matky môžeme len čakať na to, čo sa bude diať a či ich vráti v poriadku..." vyznala sa naštvaná a nešťastná Denisa. 

Našťastie, krátko po zverejnení statusu jej expartner deti priniesol a mohla si vydýchnuť, hoci určite vie, že týmto sa to neskončilo.

Instagram/deniska.mendrejova

"Asi tak... Deti  sa mi konečne po piatich dňoch vrátili. Hodinu na to, ako som pridala predošlé videá. Ďakujem za podporné správy... Vážim si to... Sila Instagramu je naozaj veľká. A neprestávam bojovať," dodala. 

„Bola som veľmi dlho ticho, najmä kvôli kľudu mojich detí, ale už nebudem!“ uzavrela Denisa, ktorá to radí aj iným ženám, ktoré zažívajú doma peklo, aby riešili veci verejne, pretože iba tak je šanca, že sa niečo naozaj pohne...

Instagram/deniska.mendrejova

Súvisiace články

Najčítanejšie