Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Daniel ostrihal dcéru, výsledkom baví celý internet: Mama nevedela či sa má smiať, alebo plakať
Zdielať na

Daniel ostrihal dcéru, výsledkom baví celý internet: Mama nevedela či sa má smiať, alebo plakať

Zdroj: Profimedia

Trojnásobný tatino chcel pomôcť zaneprázdnenej manželke, no nevyšlo to tak, ako si predstavoval. Keď uvidela najmladšiu dcérku po príchode domov, takmer ju porazilo!

Daniel Ferfuson (33) sa rozhodol urobiť svojej manželke Kayleigh (32) „láskavosť“ tým, že päťročnej dcére Faye ostrihal ofinu, ktorá jej neustále padala do očí.

Ako sa darí Nele Pociskovej skĺbiť úlohu mamy s kariérou? Ani pre ňu to nie je vždy ľahké!​

Top účes pre dcérku!

Tatino vedel, že jeho manželka bude po príchode z práce zaneprázdnená domácnosťou a prípravou večere, preto sa rozhodol, že ju prekvapí a dcérke ostrihá vlásky, kým sa vráti.

Pravdepodobne si myslel, že na ostrihaní ofiny na jemných detských vlasoch nemôže byť predsa nič ťažké, no trochu sa prerátal. Použil totiž obyčajné kuchynské nožnice a výsledok je naozaj komický, píše The Sun.

Profimedia

Keď sa Kayleigh vrátila a uvidela dcérku, bolo jej najskôr do plaču, no potom vybuchla smiechom. Účes ich dcérky totiž vyzeral ako styling Jima Carreyho v komédii Blbý a blbší.

„Pamätám si, že Fayeina ofina bola dlhá a padala jej do očí, takže som si stále hovorila, že ju musím ostrihať, ale nedostala som sa k tomu. Rekonštruovali sme totiž dom a naozaj som nevedela, čo skôr,“ vysvetľuje mamina, ktorá zvyčajne strihá všetky tri deti sama a má dokonca aj profesionálne kadernícke nožnice, čo však jej manžel ani netušil.

Profimedia

„Na tých fotkách s príšerným účesom sa teraz už len smejeme, no manžel má doživotný zákaz strihať naše deti!“ dodala mamička so smiechom. 

Máte podobnú vtipnú historku s domácim strihaním aj vy?

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Stéphane ?? (@stephinsta74)

Súvisiace články

Najčítanejšie