Polojasno
19°
Bratislava
Monika
7.5.2024
Ako dostať do detí viac ovocia a zeleniny? Z nápadu tejto maminy budete nadšení
Zdielať na

Ako dostať do detí viac ovocia a zeleniny? Z nápadu tejto maminy budete nadšení

Zdroj: Profimedia

Kreatívna mamička si z prípravy raňajok pre svoje deti urobila svoj koníček a z výsledku majú radosť okrem nich aj tisíce fanúšikov. Perfektné, čo dokáže, však?

Mamička troch detí Tavia Sinclair (31) začala s vymýšľaním pestrých a veselých raňajok už keď boli jej deti maličké. Tak, ako väčšina rodičov, aj ona hľadala spôsoby, ako dosiahnuť, aby jedli aj zdravšie a výživnejšie potraviny, píše The Sun.

Aj najstarší zo synov Davida Beckhama je v kuchyni ako doma. Pozrite sa, ako mu to ide!

Zdravé jedlo ako umenie​

„Keď som narazila na tip „zábavného jedla,“ hneď som vedela, že toto musím vyskúšať aj pri mojich deťoch,“  povedala Tavia z Kanady, pre ktorú sa príprava raňajok pre jej tri deti stala koníčkom a jej výtvory sú stále dokonalejšie. 

"Možnosti sú nekonečné," vysvetľuje mamina, ktorá si vymýšľa aj vlastné nápady a niekedy sa inšpiruje známymi rozprávkami ako napríklad Harry Potter, Mad Hatter, Tlapková patrola, Scooby Doo či Sponge Bob alebo Shrek.

Veselé raňajky väčšinou obsahujú nejaké cereálie alebo palacinky či lievance, ktoré bohato dopĺňa výzdobou z ovocia, zeleniny aj tvrdého syra. 

Hoci jej príprava takýchto raňajkových umeleckých diel zaberie aj 45 minút, tvrdí, že to stojí za to. „Deti to zbožňujú a rovnako aj moji priatelia, ktorí vždy čakajú, akú fotografiu pridám na Instagram,“ dodáva mamička, ktorá má neskutočný talent. Len sa pozrite na tie úžasné výtvory!

Súvisiace články

Najčítanejšie