Jasno
24°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Ľudí pohoršila FOTO Victorie Beckham s dcérou: Naozaj sa TÝMTO chváli?
Zdielať na

Ľudí pohoršila FOTO Victorie Beckham s dcérou: Naozaj sa TÝMTO chváli?

Zdroj: Instagram/victoriabeckham

Bývalá spajska sa s fanúšikmi podelila o krásne zábery so svojimi deťmi a určite jej ani vo sne nenapadlo, že ju za jeden z nich poriadne skritizujú. Čo sa im nepozdávalo?

Kým u nás sa Deň matiek oslavuje vždy druhú májovú nedeľu, v Anglicku majú mamičky svoj sviatok už za sebou. Oslávila ho aj 4-násobná mama Victoria Beckham, ktorá sa pri tejto príležitosti pochválila na Instagrame so svojimi ratolesťami.

Victoria Beckham (47) potešila fanúšikov, keď sa podelila o sériu rozkošných záberov s Brooklynom, Romeom, Cruzom a Harper pri príležitosti Dňa matiek. 

Fanúšikov bývalej hviezdy Spice Girls zaskočil práve jeden zo záberov, kde pózuje s 10-ročnou Harper a obe držia v ruke pohár s vínom. 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa ????? ??? ???? (@ilovebeckhams)

“To naozaj pije Harper víno?” “Nejako skoro začína!” Pod peknou momentkou vznikla búrlivá debata a tak Victoria všetkých upokojila a k statusu dopísala, že Harper má v pohári džús a nie víno! 

Victoria a David majú so všetkými štyrmi deťmi veľmi silné puto a je viac než jasné, že je to práve rodina, ktorá je u nich na prvom mieste. Možno by si to mohli fanúšikovia nabudúce všímať viac, ako to, či ich dcéra drží v ruke pohár vína, no nie?

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Victoria Beckham (@victoriabeckham)

Súvisiace články

Najčítanejšie