Jasno
25°
Bratislava
Anastázia
30.4.2024
Toto je najmladšia babička Británie: Vážne má iba toľko rokov?
Zdielať na

Toto je najmladšia babička Británie: Vážne má iba toľko rokov?

Zdroj: Facebook

Kelly sa rozhodne necíti na to, aby ju niekto oslovoval stará mama! Navyše na to nemá ani vek...

Kelly vždy snívala o veľkej rodine, ktorú sa jej napokon podarilo aj založiť. Dokopy má päť detí a jedno z nich ju pred pár rokmi poriadne prekvapilo!

Zuzana Norisová prezradila, ako si rozumejú jej dve dcérky...

​Jej vtedy len 14-ročná dcéra Skye totiž otehotnela a prišla na to, až keď bola v 36. týždni tehotenstva! "Všetko, čo som jej mohla ponúknuť, boli láska a podpora. Čo sa stalo, stalo sa. Ako matka sa s takými vecami musíte vysporiadať. Cítim sa však stále mlado a rozhodne nie ako stará mama. Moji priatelia si myslia, že je to vtipné a mnohí ľudia si myslia, že dcérin syn je vlastne moje dieťa a nie vnúča," priznala pre britský DailyMail. Kelly mala totiž v čase dcérinho pôrodu iba 30 rokov a na vnúča rozhodne nebola pripravená...

Dcéra (vľavo) urobila zo svojej mamy už babičku. 

Tehotenstvo bolo obrovským šokom aj pre samotnú mladú mamičku. Tá údajne dlhé mesiace o tom, že pod srdcom nosí dieťa ani len netušila. "Na potrat bolo už príliš neskoro, aj tak by som to však neurobila. Keď som na sone videla tlkot srdca môjho syna, okamžite som vedela, že bude pre mňa všetkým," priznala pre médiá Skye. 

djajdhsa

Súvisiace články

Najčítanejšie