Oblačno
16°
Bratislava
Ingrida
8.5.2024
PRVÁ spoločná fotka od rozchodu Bagárovej s Machom a ľudia im odkazujú: Patríte k sebe!
Zdielať na

PRVÁ spoločná fotka od rozchodu Bagárovej s Machom a ľudia im odkazujú: Patríte k sebe!

Zdroj: Instagram/MB

Monike Bagárovej sa opätovne vrátil úsmev na tvár. Vyzerá to tak, že sa s otcom jej dieťaťa opäť dali dokopy a robia všetko preto, aby ich dcérka Rumia mala po boku obidvoch svojich rodičov.

Monika a Makhmud Muradov tvorili spokojný pár, no ich rodinná idyla sa túto zimu rozpadla. Speváčka koncom decembra priznala, že sa rozišli a už netvoria pár... 

​Bagárová otvorene prezradila, že ju rozchod veľmi bolel a musela sa z neho dávať dokopy. Navyše o Muradovovi sa začali objavovať rôzne informácie o tom, že mal byť speváčke neverný, a dokonca by mal mať v rodnom Uzbekistane druhú rodinu...  Neskôr vysvitlo, že Mach začal u speváčky opätovne tráviť čas, pretože chcel vidieť svoju dcérku. "Ruminka je náš zmysel života. Obaja pre ňu dýchame a urobíme vždy všetko pre to, aby bola šťastná a nechýbalo jej nič. Tým nemyslím materiálne," nechala sa počuť tmavovláska. Pravdou je, že Mach trávi opäť veľa času v Prahe a venuje sa dcérke. Dvojica dokonca od rozchodu prvýkrát zverejnili aj spoločnú rodinnú fotku, z ktorej sú ľudia úplne nadšení! Tí im jednoznačne odkázali, že "patria k sebe " a mali by urobiť všetko preto, aby boli opäť jedna spokojná a šťastná rodina. 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Monika Bagárová (@bagarovamonika)

Súvisiace články

Najčítanejšie