Polojasno
11°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Bagárovej ex prehovoril o rozchode: Má už novú priateľku a tají ďalšie dieťa?
Zdielať na

Bagárovej ex prehovoril o rozchode: Má už novú priateľku a tají ďalšie dieťa?

Zdroj: Instagram/MB

Hoci sa už dlhšie šuškalo o tom, že medzi Monikou Bagárovou a jej bojovníkom Muradovom to neklape, problémy obaja zapierali. Speváčka až počas sviatkov priznala, že už netvoria pár. Prečo sa ich vzťah rozpadol však doteraz tají...

Hoci navonok pôsobili šťastne a spokojne, ich trojročný vzťah to neustál. Monika Bagárová a Makhmud Muradov sa nie tak dávno rozišli. 

“Niekedy vám veci v živote nevychádzajú tak, ako by ste si priali, aj napriek tomu, že ste bojovali do poslednej chvíle. Myslím, že je fér vám povedať, že už nie sme rodina... S Machom sme sa rozišli z množstva dôvodov. Obaja sa ale budeme snažiť, aby Ruminke v živote nechýbal úsmev a radosť zo života… Je to vec, ktorá bolí a nie je jednoduché o nej hovoriť. Nikdy pre mňa nebolo nič viac ako láska a rodina. Priznávam otvorené, že potrebujem čas na to, dať sa dokopy…” priznala smutne Monika, ktorej radosť robí najmä ich spoločná dcérka Rumia. A hoci o skutočných dôvodoch, ktoré viedli ku krachu ich vzťahu mlčí, trochu svetla do ich súkromia vniesol práve Muradov. 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Monika Bagárová (@bagarovamonika)

Ten pre český web extra.cz priznal, ako to bolo! "Nikoho som neopustil, nenechal. Všetko sa stalo, ako sa stalo. Je to život. Každý deň sa niekto rozíde, niekto dá dokopy, ale riešim sa len ja... Za koniec vzťahu vždycky môžu obaja. Netvrdím, že som ideálny človek. Nie som anjel, ale ani Monika nie je. Som však veľmi rád, že mám dcéru práve s ňou. Osud to jednoducho zariadil tak, že teraz nie sme spolu," vyjadril sa.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Makhmud Muradov (@makhmud_muradov)

Dokonca sa začalo šuškať, že v rodnom Uzbekistane, kde trávi teraz veľa času má už novú priateľku a dokonca aj dieťa! "Dôvodov na rozchod bolo viac. Ale nové dievča alebo bábätko nemám. Na niečo také nemám ani pomyslenia. Nie som človek, ktorý by takéto niečo urobil..." priznal pre extra.cz Muradov.

Súvisiace články

Najčítanejšie