Skoro jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Ženy sa búria proti fotkám slovenskej promi mamy: 90 percent z nás mesiac po pôrode takto NIKDY vyzerať nebude!
Zdielať na

Ženy sa búria proti fotkám slovenskej promi mamy: 90 percent z nás mesiac po pôrode takto NIKDY vyzerať nebude!

Zdroj: Instagram

Po dramatickom rozchode a udobrovaní sa s bojovníkom Karlosom Vémolom, zaujala Lela Ceterová aj niečím úplne iným. Mnohé ženy si ju poriadne podali pre jej tipy a triky na chudnutie...

Rok 2022 sa pre sexi Slovenku nezačal úplne najlepšie. Ostatný týždeň sa za veľmi dramatických okolností rozišla so snúbencom a otcom jej dvoch detí Karlosom Vémolom. Hoci to vyzeralo, že medzi nimi to tentoraz definitívne skončilo, opak je pravdou!

Lela s deťmi sú späť u Karlosa a všetko nasvedčuje tomu, že to dvojica opäť dá dokopy. Kráska však okrem svojho turbulentného intímneho života zaujala ženy aj niečím úplne iným. Aj ona sa môže zaradiť k tým matkám, ktoré iba mesiac po pôrode vyzerajú tak, akoby nikdy ani nerodili! Lela je štíhla a popôrodné kilá by ste na nej s lupou hľadali. Ako je to možné? "Áno, toto je moja forma mesiac po pôrode. A to bez extra drastických diét. Tajomstvo môjho chudnutia spočíva v tom, že od 19:00 hod nejem. Ráno vypijem 500 ml zeleného silného čaju a dám si proteínovú kašu. Poobede jem čokoľvek, načo mám chuť, dokonca si dám aj sladké...milujem čokolády. Vypijem počas dňa 2 litre vody. Navyše, prestala som jesť mliečne produkty," podrobne opísala Lela svoje stravovacie návyky po pôrode. 

Okamžite po tom, ako Ceterová zverejnila svoje aktuálne sexi fotky, sa do nej mnohé ženy pustili. "Lela, si krásna, mám ťa rada a rešpektujem ťa. Je ale toto naozaj treba? Viac ako 90 percent žien mesiac po pôrode jednoducho nebude takto vyzerať, nie je to fyzicky možné a je to úplne normálne a bežné. Tento post takéto ženy možno trochu zhadzuje. Môžu sa cítiť menejcenné a neschopné... Klobúk dole pred tým, čo si dokázala, ale musím dodať, že toto skrátka nie je bežné a drvivá väčšina žien v šestonedelí takto vyzerať nikdy nebude!" vyjadrila sa len jedna matka, s ktorou mnohé ďalšie súhlasili. Čo si myslíte vy?

Súvisiace články

Najčítanejšie