Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
VIDEO pôrodu, aký ste ešte nevideli: Svojho syna priviedla na svet za 30 sekúnd!
Zdielať na

VIDEO pôrodu, aký ste ešte nevideli: Svojho syna priviedla na svet za 30 sekúnd!

Zdroj: Instagram

Pre niektoré ženy je pôrod tým najhorším zážitkom, pre iné úplnou brnkačkou. Do tej druhé skupiny patrí práve táto mamička, ktorá sa dnes pýši tým, ako svoje dieťa priviedla na svet.

Yanyah priviedla nedávno na svet svoje druhé dieťa. Celý pôrod bol veľmi netradičný, preto sa ním neváhala pochváliť verejnosti. 35-ročnej mamičke sa totiž podarilo syna porodiť za 30 sekúnd a na jedno zatlačenie! Ako je to možné?

Aké to je rodiť počas pandémie? Dozviete sa priamo od lekárov!

Dnes už dvojnásobná mama totiž miluje posilňovanie, ktorého sa nevzdala ani počas tehotenstva. Dokonca pred pôrodom dvíhala činky s hmotnosťou cez 100 kilogramov. A práve vďaka svojej sile vraj mala pôrod, o akom sníva veľa žien. “Od prvých kontrakcií po pôrod prešlo 7 hodín. No svojho štvorkilového syna som vytlačila na jediný raz a to za 30 sekúnd. Je to neuveriteľné, ale na svoje telo som nesmierne pyšná,” priznala pre britský The Sun Yanyah. 

Navyše len dva týždne po narodení synčeka začala opäť cvičiť. A pol roka po pôrode má svoju silu naspäť, a dokonca je ešte silnejšia ako pred tehotenstvami. Blondína dokonca trénovala aj špeciálne cviky na posilnenie panvového dna, vďaka ktorým sa jej telo po oboch tehotenstvách rýchlo zotavilo. 

Súvisiace články

Najčítanejšie