Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Ako 5-ročný bol najsilnejším chlapcom na svete: Aha, ako vyzerá malý Herkules dnes
Zdielať na

Ako 5-ročný bol najsilnejším chlapcom na svete: Aha, ako vyzerá malý Herkules dnes

Zdroj: Instagram/giulianostr0e

Vo veku, keď sa jeho rovesníci hrali s autíčkami, on trénoval denne v telocvični a postavu mal ako profesionálny kulturista. Dnes je už takmer dospelý a takto sa zmenil!

Giuliano Stroe z Rumunska sa už v piatich rokoch stal svetovou senzáciou, keď ho zapísali do Guinessovej knihy rekordov ako najmladšieho kulturistu všetkých čias. Dnes je z neho sympatický 17-ročný mladík a cvičeniu a poctivým tréningom sa venuje stále.

Rumunský drobec začal s tréningmi odkedy sa naučil chodiť, k cvičeniu a posilňovaniu ho viedol jeho otec, rovnako aj jeho brata, píše news.com.au „Do telocvične so mnou chodil vlastne od narodenia. Trénoval som poctivo celý život a jeho som nosil so sebou,“ povedal jeho otec Lulian, ktorý chlapca začal trénovať ešte ako batoľa, zároveň však dodal, že ho k cvičeniu nikdy nenútil. „Keď sa mu už nechcelo, išli sme sa hrať,“ dodal pyšný otec.

Chlapec ešte ani nezačal chodiť do školy a už mal telo ako profesionálny kulturista s dokonalo vypracovanými tehličkami na bruchu a poriadnymi bicepsami.

Nie všetci však takéto schopnosti malého chlapca obdivovali a keď jeho otec začal zverejňovať videá, čo všetko jeho syn dokáže, začali ho dokonca prešetrovať úrady pre ochranu detí a mládeže, pretože všetko nasvedčovalo tomu, že dieťa je tvrdými  tréningmi extrémne preťažované.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Giuliano Stroe (@giulianostr0e)

Ich otec však kritiku odmietal a odmietol tiež tvrdenia, že by mohol nejakým spôsobom poškodiť zdravie a vývoj svojich synov.

„Niekto mi raz povedal, že chlapci nebudú kvôli posilňovaniu správne rásť, ale na to neexistuje žiadny dôkaz. Aj kvet ešte vyrastie, keď naňho niečo položíte. Je to prirodzený rast," obhajoval sa v minulosti.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Giuliano Stroe (@giulianostr0e)

Dnes má Giuliano už 17 rokov a s bratom Claudiom sa cvičeniu stále venujú, viac sa však zameriavajú na box. S otcom plánujú založiť vlastný boxerský klub a pripravujú sa na národný európsky šampionát. Tak nech sa im darí!

https://www.facebook.com/photo/?fbid=454715102678944&set=a.296293601854429

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa @giulianostroeofficia

Súvisiace články

Najčítanejšie