Skoro jasno
15°
Bratislava
Pred pár dňami porodila a už sa zabávala na párty: Za TOTO promi Slovenke matky poriadne naložili
Zdielať na

Pred pár dňami porodila a už sa zabávala na párty: Za TOTO promi Slovenke matky poriadne naložili

Zdroj: Instagram

Lela Ceterová začiatkom decembra priviedla na svet svoje druhé dieťa. Kým iné mamičky sa z pôrodu len spamätávajú, ona už stiahla zahviezdiť v spoločnosti.

Prsnatá Slovenka je už dvojnásobná mama. K dvojročnej dcérke Lilinke nedávno pribudol syn Rocky. Lela rodila za dramatických okolností, keďže lekári až v pôrodnici počas vyšetrení zistili, že je pozitívna. Našťastie všetko dobre dopadlo a rodinka si užíva rodinnú pohodu. 

Lela sa dokonca pred pár hodina ukázala aj v spoločnosti. Jej snúbenec Karlos Vémola totiž moderoval istú akciu, takže svoju lásku prišla do hľadiska podporiť. “Po pôrode prvýkrát na pár hodín v spoločnosti,” napísala Lela k fotke priamo z akcie. Pri pohľade na ňu by človek neveril, že vôbec rodila. Vyzerá naozaj perfektne! To, ako vyzerá, si však všimol len málokto a miesto toho, jej matky poriadne naložili. “Pár dní po pôrode by mala byť s miminkom a nie na nejakej párty,” vyčítali jej mnohé ženy. Našli sa však aj také, ktoré na tom, že bola podporiť svoju polovičku, nič zlé nevidia. Čo si myslíte vy?

Súvisiace články

Najčítanejšie