Polojasno
14°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Takto vyzerajú úprimné fotky megahviezd po pôrode: Potom je tu Twiinska, ktorá ukázala TOTO
Zdielať na

Takto vyzerajú úprimné fotky megahviezd po pôrode: Potom je tu Twiinska, ktorá ukázala TOTO

Zdroj: Instagram

Celebritné mamičky sa na sociálnych sieťach čoraz častejšie chvália úprimnými fotkami po pôrode, na ktorých rozhodne nevyzerajú ako bezchybné megahviezdy. Potom je tu Veronika Nízlová, ktorá je dokonalá za každých okolností...

Určite si aj vy spomeniete na minimálnu jednu celebritu, ktorá po pôrode vyzerala ako vystrihnutá z katalógu. Nájdu sa však aj také, ktoré sa ukázali pár dní po narodení svojho bábätka bez príkras!

​Urobili tak už Katy Perry, Ashley Graham a mnohé ďalšie krásky, ktoré zverejnili fotky zo svojho súkromia a ukázali tak ženám, že aj ony po pôrode vyzerajú rovnako. 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Frida Mom (@fridamom)

Potom sú tu však aj čerstvé mamy, ktoré robia všetko pre to, aby aj po pôrode vyzerali úplne dokonale. Jednou z nich je aj Veronika Nízlová. Single mama, ktorá tají otca svojho dieťaťa, pred necelým mesiacom porodila svoje vytúžené dievčatko. Kým pre väčšinu žien by bolo fotenie sa v spodnej bielizni počas šestonedelia to posledné, na čo by mysleli, pre Twiinsku to nie je žiadny problém! 

Instagram

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa vebi (@veronikatwiins)

​Pri pohľade na ňu mnohým matkám padal sánka! Po neforemných jednorazových nohavičkách, striách, ovisnutom bruchu žiadnej stopy! Dokonca aj telo má pevné akoby práve vyšla z fitka. Je toto vôbec možné?

Súvisiace články

Najčítanejšie