Skoro jasno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Carla chce svoje štyri deti na Vianoce poriadne rozmaznávať: Je toto podľa vás v poriadku?
Zdielať na

Carla chce svoje štyri deti na Vianoce poriadne rozmaznávať: Je toto podľa vás v poriadku?

Zdroj: Instagram

Atraktívna blondína si totiž zarába tým, že sa na sociálnych sieťach ukazuje nahá. Je to práve táto práca, pre ktorú sa jej deťom v škole vysmievajú. Udobriť si ich chce luxusom, ktorý im na Vianoce dopraje.

Carla je populárna influencerka v Británii a svojimi príbehmi pravidelne zapĺňa aj miestne noviny. Najnovšie sa nechala počuť, že svojim deťom dopraje poriadne luxusné vianočné sviatky a buchne sa po vrecku!

Ako sa tento rok rok chystá prežiť Vianoce Silvia Lakatošová?

Neuveríte, no už má jasný aj rozpočet, ktorý plánuje na sviatky minúť - menej ako 17 000 eur to určite nebude! Matka štyroch deti pred mesiacom porodila to najmladšie a pracovala takmer až do pôrodu. Na sociálnych sieťach má profil, kde predáva svoje erotické fotky, vďaka ktorým si už zarobila poriadny balík. Časť z neho minie práve na svoje deti. 

Každému z nich  stanovila rozpočet na darčeky, ktorý predstavuje 2300 eur na dieťa! Okrem toho si objednala aj súkromného kuchára, ktorý pripraví slávnostné menu, elfov, ktorí budú rodine otvárať dvere a dokonca aj profesionálnych baličov darček, ktorí to za ňu urobia. A to ani zďaleka nie je všetko...

Vianoce u Michala Hudáka? Takto to chodí u populárneho herca a zabávača!

​Hoci dobre vie, že je to príliš a prehnané, robí to z dvoch dôvodov. Ten prvý je, že v minulosti mala problém svoje deti nakŕmiť, preto im chce dopriať, keď si to konečne môže dovoliť. Druhý je, že sa jej deťom v škole vysmievajú práve pre prácu, akou sa živí. "Určite im nevynahradím všetko, čím si prešli, ale chcem im dopriať Vianoce, aké si zaslúžia," priznala pre The Sun. Čo si o tom myslíte?

Súvisiace články

Najčítanejšie