Zatiahnuté
12°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Do kaderníctva prišiel s hrivou ako lev: Prvé strihanie 2-ročného chlapčeka musíte vidieť
Zdielať na

Do kaderníctva prišiel s hrivou ako lev: Prvé strihanie 2-ročného chlapčeka musíte vidieť

Zdroj: youtube/ Matt Giftedhands

Malé deti mávajú väčšinou prvé vlásky také jemné, že ich rodičia zvládnu ostrihať aj svojpomocne doma. Tento malý fešák mal však hrivu väčšiu, ako mnohí dospeláci. Pozrite sa na jeho nový účes!

Máloktoré malé dieťa obľubuje strihanie vlasov a už vôbec nie v kaderníctve, kde s nimi komunikuje cudzí ujo alebo teta. Nie je dokonca výnimočné, že niektorí drobci majú zo strihania vlasov doslova traumu. To však nie je prípad tohto chlapčeka!

Z jeho vlasovej premeny sa stal hit

Keď sa profesionálny kaderník, ktorý si hovorí Matt Giftedhands pustil do vlasovej premeny iba 2-ročného chlapčeka a celý proces si natočil na video, ešte netušil, že sa stane virálne. Toto video si do dnešného dňa pozrelo neuveriteľných 8,5 milióna ľudí.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Matt Giftedhands (@matt_giftedhands)

Rozkošný chlapček mal pri prvom strihaní iba dva rôčky, no za tento čas mu narástla perfektná a hustá afro hriva, o ktorej aj mnohí dospeláci môžu iba snívať. Kaderník sa s úpravou jeho prvého účesu a skrotením jeho vlasov poriadne vyhral, no malé chlapča to vydržalo úplne bez problémov. Sem tam vidno, ako sa mu zíva, no trpezlivo všetko vydržal až do záverečného mega účesu.

No povedzte, nie je toto najrozkošnejšia vlasová premena, akú ste doteraz videli?

;list=RDCMUCXkWnudGFuCAVnrO3tIVo6A&index=1

youtube/ Matt Giftedhands

 

Súvisiace články

Najčítanejšie