Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Influencerka spôsobila ošiaľ na internete: Podoba s unesenou Maddie ľuďom vyrazila dych
Zdielať na

Influencerka spôsobila ošiaľ na internete: Podoba s unesenou Maddie ľuďom vyrazila dych

Zdroj: Profimedia

Príbeh zmiznutia štvorročnej Madeline McCann sledoval celý svet a ani po štrnástich rokoch nie je prípad uzavretý, hoci už podľa všetkého nežije. Pri pohľade na toto mladé dievča sa mnohí začali pýtať, či to nemôže byť ona.

Madeline McCann zmizla pred štrnástimi rokmi z hotela v portugalskom letovisku Praia da Luz. Dnes by už mala osemnásť rokov a keďže sa jej telo doteraz nenašlo, rodičia nikdy neprestali dúfať, že sa ich dievčatko nájde a vráti sa domov. Ktovie, či vedia o tejto influencerke a či aj oni okamžite uvideli neskutočnú podobu s ich nezvestnou dcérkou.

Rodičia Kate a Gerry dodnes netušia, čo sa s ich dcérkou stalo a na sociálnej sieti napísali, že ju nikdy neprestanú hľadať a uveria, že je mŕtva, až keď sa nájde jej telo, píše Daily Star. Počas dlhých rokov pátrania po nezvestnom dievčatku policajti zaznamenali až 9- tisíc oznámení o tom, že niekto zazrel Madeleine v rôznych kútoch sveta. Žiadna stopa ich však ku skutočnej Maddie nepriviedla.

;

V posledných týždňoch sa téma snáď najhľadanejšieho nezvestného dievčatka opäť otvorila, keď sa na sociálnych sieťach rozšírili videá 17-ročného dievčaťa, ktoré sa na Maddie veľmi výrazne podobá.

Vidíte tú podobu aj vy?

Anglická influencerka sa na Maddie výrazne podobá, je približne vo veku, v akom by bola teraz aj ona, a dokonca sa tiež volá Maddie. Odkedy sa jej videá stali virálne, dostáva tisíce správ od ľudí, ktorí sa vypytujú, či to nemôže byť ona.

TikTok/maddiecossou

V jednom videu dokonca ukázala aj svoju fotografiu z detstva a porovnala ju s fotkou nezvestnej Maddie. Vtedy nosila rovnaký strih, mala zelené oči aj oválnu tvár a sama vraj bola v šoku, keď si uvedomila, že vyzerajú, ako by si z oka vypadli.

Väčšina ľudí si tú neskutočnú podobu všimla tiež, niektorí si však myslia, že sa viac podobá na Taylor Swift. Žiaľ, žiadna senzácia sa nekoná, pretože napriek neuveriteľnej podobe, ani toto nie je dievčatko, ktoré je nezvestné už štrnásť rokov.

@maddiecossou

my name does not help my situation ##fyp ##foryoupage ##xyzbca ##madeleinemccann ##makemefamous ##viral ##lookalikes ##StartUpShowUp ##foryou

♬ Rock With It by Saucy Santana - Saucy Santana
@maddiecossou

Reply to @ellas...lifestylex replying to everyone who sees what I don't ##fyp ##foryoupage ##ASOSAlterEgo ##taylorswift ##xyzbca ##fy ##youserious

♬ original sound madzmaeei

Súvisiace články

Najčítanejšie