Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
VULGÁRNY útok na syna pre očkovanie: Škaredý a prežratý chlapec!
Zdielať na

VULGÁRNY útok na syna pre očkovanie: Škaredý a prežratý chlapec!

Zdroj: Instagram/AlexandraOrviská

Moderátorka jojkárskeho Top Staru Alexandra Orviská si nikdy nebrala servítku pred ústa a vždy povedala vlastný názor. Nebolo tomu inak ani čo sa týka očkovania proti koronavírusu. Za svoj postoj si už na svoju adresu vypočula kadečo...

Nie je to prvýkrát, čo si Orviská vypočula kritiku a urážky za to, čo si myslí. A rovnako to nie je prvýkrát, čo sa ľudia pre jej názory vyvŕšili práve na jej malom synčekovi Jonatanovi. 

​Moderátorka Top Staru na svojom instagrame verejne vyhlásila, že je zaočkovaná proti koronavírusu, pretože dôveruje vede a rozhodne nepatrí k tej časti Slovákom, ktorí by verili rôznym hoaxom o očkovaní a nechali sa rôznymi nepravdami ľahko ovplyvniť. Netrvalo dlho a pre jej osobný názor si ju na mušku zobrala istá žena, ktorá sa nechutne vyvŕšila práve na jej synčekovi. Bábätku adresovala naozaj kruté slová: "To je z toho očkovania taký škaredý chlapec prežratý až je z toho škaredý." Ako by ste na podobnú urážku nevinného dieťaťa zareagovali vy? 

Instagram/AlexandraOrviská

​Pretože Orviská spomínané nechutné slová otočila na srandu a žene odkázala: "Môj škaredý, prežratý ňuňuško! Asi pôjdem na tretiu dávku, nech sa mi ešte jeden taký škaredáčik narodí," zavtipkovala. 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Alexandra Orviska (@alexandraorviska)

Súvisiace články

Najčítanejšie