Oblačno
13°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Twiinska priznala, koľko v tehotenstve pribrala: Vážne IBA toľko?
Zdielať na

Twiinska priznala, koľko v tehotenstve pribrala: Vážne IBA toľko?

Zdroj: Instagram/veronikatwiins

Veronika Nízlová si svoje prvé tehotenstvo užíva plnými dúškami a bábätka sa už nevie dočkať. Dokonca otvorene priznala, koľko zatiaľ pribrala.

Keď pred pár mesiacmi Veronika svetu cez Instagram oznámila, že je tehotná, mnohí jej fanúšikovia ostali šokovaní. Mala za sebou rozvod a po boku nemala žiadneho oficiálneho partnera. Speváčka sama priznala, že s otcom dieťaťa netvoria pár a jeho totožnosť ani nikdy neprezradí. 

​Hoci svoje prvé dieťa bude vychovávať sama, vôbec jej to nevadí. Pomocnú ruku jej podajú nielen rodičia, ale aj sestra Daniela, ktorá už dieťatko má. Veronike bruško veľmi svedčí a tehotenstvo má zatiaľ bezproblémové. "Nevoľnosti som nemala žiadne. V máji som mala akurát asi trikrát tehotenskú migrénu. Ale odvtedy nič," zverila sa budúca mamička. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa vebi (@veronikatwiins)

Mnoho žien zaujíma najmä to, koľko kilogramov v tehotenstve pribrala. Veronika je už v 31. týždni a zatiaľ je veľmi štíhla. "Pribrala som zatiaľ asi 4-5 kilogramov," priznala bez okolkov. Vyzerá to tak, že po pôrode nebude mať čo zhadzovať!

Instagram/veronikatwiins

Súvisiace články

Najčítanejšie