Jasno
13°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Ďalšie promi dieťa na ceste: FOTKA, ktorá prezradila, že je Twiinska tehotná!
Zdielať na

Ďalšie promi dieťa na ceste: FOTKA, ktorá prezradila, že je Twiinska tehotná!

Zdroj: Instagram/veronikatwiins

Nie je to tak dávno, čo sa Veronika Nízlová rozviedla so svojím manželom. Atraktívna bruneta si užíva slobodu a život, no podľa niektorých skrýva pred svetom tajomstvo. Kráska tehotenstvo potvrdila!

Veronika Nízlová dlhé roky tvorila na oko spokojný pár s Tomášom. Viacerí si mysleli, že dvojica premýšľa nad založením rodiny, opak bol pravdou! Vzťah im prestal klapať a dvojica nakoniec išla od seba….

​Odvtedy je Veronika oficiálne nezadaná a väčšinu svojho času trávi striedavo na Slovensku a so sestrou v Taliansku. Intenzívne pracuje na tom, aby nakopla svoju spevácku kariéru, keďže sa rozhodla vydať sa na sólovú dráhu. Pred pár dňami sa však postarala o rozruch fotkami z dovolenky!

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa vebi (@veronikatwiins)

Sexi Twiinska má dokonalé krivky, ktoré na sociálnych sieťach aj rada ukazuje. A práve pri pohľade na ne viacero jej fanúšičiek tipovalo, že Veronika pred svetom skrýva sladké tajomstvo. Speváčkina fotka v plavkách spôsobila, že viaceré ženy začali špekulovať nad tým, že je bruneta v tom. Ako to je s možným tehotenstvom sme sa opýtali aj samotnej Twiinsky. Tá však na naše otázky nereagovala. O pár hodín neskôr nakoniec vyšla s pravdou von a priznala, že sa čoskoro prvýkrát stane mamou. "Už to asi viac neskryjem! V novembri budem mať tú česť byť “mama”. Je to najkrajšia úloha v mojom živote a teším sa, že sa mi tento sen splní. Neviem sa ťa dočkať lásočka moja milovaná," vyznala sa speváčka. Gratulujeme!

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa vebi (@veronikatwiins)

Súvisiace články

Najčítanejšie