Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Má len 3 roky a zarába viac, ako jej rodičia: Matka tvrdí, že jej šetria na vlastný dom
Zdielať na

Má len 3 roky a zarába viac, ako jej rodičia: Matka tvrdí, že jej šetria na vlastný dom

Zdroj: Profimedia

Malá módna influencerka má šatník, o ktorom sa mnohým dospelým ženám ani len nesníva. Jej matka čelí obrovskej kritike, no ona si nemyslí, že robí niečo zlé. Čo si o tom myslíte vy?

Mamička 3-ročnej Elise Prior jej založila účet na Instagrame ešte keď bola malé bábätko a vraj nemala v pláne urobiť z nej hviezdu. Napriek tomu sa to stalo a dnes dievčatko zarába veľmi slušné peniaze, za čo mamičku mnohí kritizujú.

Jasmina Alagič prezradila, či Sanelovi chýba, ak je kvôli práci častejšie preč...

Malá módna maniačka

Rozkošné blonďavé dievčatko okamžite upúta svojou krásou a výraznou tváričkou. Mamička dcérku rada obliekala do pekných a štýlových outfitov a tak jej začali veľmi rýchlo pribúdať aj fanúšikovia, píše denník Metro.  

„Mnoho rodičov chcelo vedieť, odkiaľ pochádza jej oblečenie, a vtedy jej začali pribúdať nielen fanúšikovia, ale aj módne značky, ktoré nám ponúkali spoluprácu,“ popisuje mamička módne začiatky svojej dcérky.

Dnes má Elise šatník v hodnote viac ako 2-tisíc libier a pravidelne spolupracuje so značkami ako napríklad Zara, H&M, M&S, Asda, Matalan, River Island, Sainsburys, The White Company, Next a ďalšími.

Profimedia

Jej mama sa pravidelne stretáva aj s obrovskou kritikou od rodičov, ale ona tvrdí, že by dcérku nikdy do fotenia nenútila. Vraj ju to veľmi baví a všetky zarobené peniaze jej odkladajú na sporiaci účet a budú slúžiť na jej budúcnosť a vlastné bývanie, keď bude dospelá.

Je naozaj rozkošná, no ktovie, či by sa namiesto pózovania nehrala radšej s deťmi na ihrisku. Čo si o tom myslíte vy?  

Profimedia

Profimedia

Profimedia

Najčítanejšie