Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Hviezda seriálu 9-1-1 len nedávno oznámila tretie tehotenstvo a opäť šokuje: Pozrite sa na tie fotky!
Zdielať na

Hviezda seriálu 9-1-1 len nedávno oznámila tretie tehotenstvo a opäť šokuje: Pozrite sa na tie fotky!

Zdroj: FOX TV

Hviezda populárneho seriálu 9-1-1 Jennifer Love Hewitt len pred pár týždňami svetu oznámila, že je tehotná. Zdá sa, že pôrod je už na spadnutie!

Nielen v seriáli, ale aj v skutočnom živote prežíva Jennifer jedno z najkrajších období v živote. S manželom Brianom Hallisayom totiž čakajú ďalší prírastok do svojej rodiny!

Seriál 9-1-1 môžete sledovať každý štvrtok na JOJ-ke o 20.35!

​​Bude to už ich tretie dieťatko, keďže doma vychovávajú dcérku Autumn (7) a syna Atticusa (5,5). Samotná herečka pre americký časopis People priznala, že sa s manželom o treťom dieťatku rozprávali, ale nejako ho neplánovali. "Dieťatku sme sa nebránili, no po tomto šialenom roku, ktorý sme všetci zažili, sme si nemysleli, že to bude práve najvhodnejšia doba... Podarilo sa nám vychovať dve super deti, z ktorých budú dobrí ľudia. Teraz nás táto povinnosť čaká do tretice..." priznala bruneta, ktorá sa netajila tým, že ju tehotenstvo prekvapilo. 

Profimedia.sk

​​Jennifer tehotenstvo pred svetom skrývala a fakt, že je v očakávaní priznala až koncom mája. Na aktuálnych fotografiách vidieť, že kráska je už v pokročilom štádiu a čoskoro ju čaká samotný pôrod. Fanúšikovia seriálu 9-1-1 sa tak čoskoro dozvedia aj pohlavie jej dieťatka, keďže to doteraz tají...

Profimedia.sk

Súvisiace články

Najčítanejšie