Jasno
13°
Bratislava
Viktória
10.5.2024
Ukázala TOP postavu po pôrode, no ľudia si všimli niečo iné: Bábätko nie je hračka!
Zdielať na

Ukázala TOP postavu po pôrode, no ľudia si všimli niečo iné: Bábätko nie je hračka!

Zdroj: instagram/emrata

Modelka Emily Ratajkowski sa stala mamičkou iba pred tromi mesiacmi, no okamžite sa dostala späť do formy a vystavuje svoje neskutočne ploché a pevné bruško. Na najnovších záberoch v bikinách však fanúšikov zaujal úplne iný detail.

30-ročná kráska rada a veľmi často zverejňuje fotografie svojho sexi tela, na ktorom sa ani po pôrode synčeka Sylvestra nič nezmenilo. Za najnovší záber s bábätkom v náručí si ale zlízla obrovskú kritiku.

​Takto sa bábätko rozhodne bezpečne nedrží, súhlasíte?

Ratajkowski je známa tým, že nahota je pre ňu úplne prirodzená a často sa vystavuje v odvážnych outfitoch a často ukáže úplne všetko. Rovnako to bolo aj počas tehotenstva a tiež aj po pôrode, keď zdieľala napríklad intímne fotografie pri dojčení.

Tvár synčeka, ktorý si vraj neskôr vyberie, na aké pohlavie sa citi, však zatiaľ svetu neukázala.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Emily Ratajkowski (@emrata)

Na najnovších fotografiách pózuje so synčekom v náručí a na sebe má sexi bikiny zladené so Sylvestrom svojej vlastnej značky, no to tentokrát nikoho nezaujímalo, rovnako, ako jej dokonalá postavička.

Fanúšikovia zostali zhrození z toho, ako neopatrne trojmesačné bábätko drží. Vyzerá to skôr ako by držala bábiku, či plyšáka. Kritických komentárov sa zrejme nazbieralo veľa, preto modelka radšej vypla komentovanie príspevku.

Aj vám sa zdá absolútne nevhodné držať takto maličké dieťa?

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Emily Ratajkowski (@emrata)

Súvisiace články

Najčítanejšie