Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Celé tehotenstvo utajila, teraz synčeka pyšne kočíkuje: Wau, z Kristíny je krásna mama
Zdielať na

Celé tehotenstvo utajila, teraz synčeka pyšne kočíkuje: Wau, z Kristíny je krásna mama

Zdroj: Instagram/kristinapelakova

Obľúbená slovenská speváčka len nedávno šokovala novinkou, že sa stala mamou. Pozrite sa, ako jej to s bábätkom pristane!

Speváčka Kristína je vydatá za dlhoročného partnera Mariána Kavuliča už päť rokov a teraz sa z nich stala kompletná rodinka.

Novopečená mamička pre Topstar prezradila, ako sa so synčekom majú a ako si úlohu mamy užíva.

​Kristína sa k svojmu súkromiu nikdy veľmi nevyjadrovala a ani na jej Instagrame sa fotkou s bruškom nepochválila. Ozvala sa až vtedy, keď bol ich synček na svete.

“Ahojte. Ozývam sa po dlhšom čase s mojou krásnou novinkou, ktorú chcem s Vami zdieľať. Začiatkom mája som sa stala Mamou, narodil sa mi chlapček Radoslav. Tak Vás všetkých pozdravujem.” informovala svojich fanúšikov a zdieľala túto prekrásnu fotografiu.

O niekoľko dní sa podelila so záberom s kočíkom, kde celá žiari a vyzerá krásne, hoci nemá na tvári žiadne šminky. Fanúšikovia si okamžite všimli aj jej štíhlu postavičku, na ktorej nie je vidieť ani len kilečko navyše.

“Naše spoločné chvíle vonku,” okomentovala záber s malým Radkom. Prajeme im veľa zdravia, nech si krásne spoločné chvíle vychutnávajú naplno!

Súvisiace články

Najčítanejšie