Zatiahnuté
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Sú rozmaznané a majú všetko, čo chcú? Omyl! Tieto celebritné deti sú skromnejšie, ako tie vaše
Zdielať na

Sú rozmaznané a majú všetko, čo chcú? Omyl! Tieto celebritné deti sú skromnejšie, ako tie vaše

Zdroj: Profimedia

Majú bohatých a slávnych rodičov a mohli by tak mať čokoľvek, čo si zmyslia. U týchto detí to však rozhodne neplatí a žijú úplne inak, ako by ste očakávali.

Slávne detské hviezdy, či potomkovia celebrít sú často rozmaznané a na prvý pohľad vidieť, že žijú v prepychu. No potom je tu kategória známych ľudí, ktorí svoje deti chránia nielen pred paparazzmi, ale aj pred prehnaným materializmom. A presne v tomto duchu vychovávajú svoje deti aj Ashton Kutcher a Mila Kunis.

​Nenechajte si ujsť krásnu Milu Kunis v romantickej komédii Kopačky už túto sobotu o 23:00 na JOJke!

Títo celebritní rodičia sa snažia vychovávať svoje deti mimo šoubiznisového sveta a namiesto spoločenských akcií ich spolu vidieť najčastejšie na detských ihriskách či na prechádzke v parku. Chcú, aby žili čo najobyčajnejšie, a aby vedeli, že si veci, po ktorých túžia, musia zaslúžiť a najmä vážiť.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Ashton and Mila fanpage (@kuniskutcher)

​Vianoce bez darčekov

Hoci má slávna herecká dvojica na konte milióny dolárov, ich deti - dcérka Wyatt a syn Dimitri, nemajú veľa vecí či vymožeností. Prísni rodičia dokonca zaviedli pravidlo, že na Vianoce nebudú dostávať žiadne darčeky, aby sa naučili vychutnávať si sviatky ako také a aby vedeli, že to nie je o materiálnych veciach. Nielen počas sviatočného obdobia podporujú radšej charitu a tých, ktorí to potrebujú najviac. Veria, že takto z detí vychovajú správnych a zodpovedných ľudí, ktorí sa budú musieť usilovať niečo dosiahnuť vlastnými silami.

Profimedia

Naozaj nič nezdedia?

Ashton sa pred časom dokonca vyjadril, že svoj majetok rovnako zanechajú charite a nezostane automaticky deťom, táto informácia však bola vytrhnutá z kontextu. V skutočnosti sa spolu s Milou vyjadrili, že ak raz deti prídu s nápadom, ako by sa chceli živiť a predstavia svoj plán podnikania, s radosťou im finančne pomôžu. Tento spôsob má byť motiváciou, aby sa snažili študovať a zlepšovať v tom, čo ich bude baviť a napĺňať.

Čo poviete na takúto výchovu vy? Myslíte si, že v ich prípade sa im podarí dosiahnuť, aby peniaze ich deti neovplyvnili?

Profimedia

Ktovie, akým spôsobom zabezpečia svojich potomkov manželia Baldvinovci...

Súvisiace články

Najčítanejšie