Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Po nevere a rozchode sa opäť dali dokopy a šokovali novinkou: Prsnatá Slovenka je opäť tehotná!
Zdielať na

Po nevere a rozchode sa opäť dali dokopy a šokovali novinkou: Prsnatá Slovenka je opäť tehotná!

Zdroj: Instagram

Český bojovník MMA Karlos Vémola bude opäť otcom! Jeho srdce už nejaký ten mesiac patrí sexi Slovenke Lele Ceterovej, s ktorou má svalnáč už jednu dcérku.

Úspešný športovec sa netají tým, že miluje sexi ženy a rád je v ich spoločnosti. Do oka mu padla práve modelka Lela Ceterová, ktorú musel dobýjať. Hoci ich vzťah vyzeral ako z rozprávky, obraz dokonalého páru sa pred pár mesiacmi rozpadol. 

Na svetlo sveta sa dostali Karlosove nevery a Lela ho opustila, a to aj napriek tomu, že sa im narodila dcérka Lilli. Blondína sa od neho odsťahovala a istý čas sa zdalo, že ich vzťah definitívne stroskotal. Dvojica sa však opäť dala dokopy. Karlos svoju lásku ešte pred koncom minulé roka roka požiadal o ruku a tá nadšene súhlasila. 

Pred pár hodinami vyšlo najavo, že dvojica plánovala aj druhé spoločné dieťa. "Bol to pre mňa šok...Mám radosť. Lela mi to napísala uprostred nakrúcania Karlos šou. Hlavne mi napísala, že je tehotná 4 týždne. Pred štyrmi týždňami som mal zápas s Ďatelinkom, takže presne po zápase sa to.... Rovnako ako Lilinka bola po zápase s Princeom. Myslím si, že zakaždým, keď budem zápasiť, budeme mať bábätko " zavtipkoval Karlos. Ten ešte pred príchodom ďalšieho potomka stihne s Lelou aj svadbu, ktorá má byť veľkolepá.

Súvisiace články

Najčítanejšie