Polojasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Matka počas lockdownu syna ostrihala doma: Toho pre účes čakalo v škole peklo!
Zdielať na

Matka počas lockdownu syna ostrihala doma: Toho pre účes čakalo v škole peklo!

Zdroj: facebook/hannah.dyson.54

Kaderníctva sú stále oficiálne zatvorené, no ľuďom vlasy rásť neprestali. Aj preto boli mnohé matky donútené, aby svojim deťom strihali vlasy samy. Ako to dopadlo u Hannah?

Teší sa vaše dieťa, keď sa konečne vráti do školy? Podobne na tom bol aj syn Hannah, ktorý sa už nevedel dočkať návratu do školských lavíc a medzi spolužiakov. Pár dní predtým ho mama vlastnoručne ostrihala, keďže kaderníctva boli stále zatvorené. 

Karin Haydu radikálne skrátila svoje vlasy. Prečo?

​Hoci zvolila moderný a slušný účes, jej syna pre vlasy v škole potrestali! "Niallove vlasy sú ryšavé a kučeravé a keďže máme lockdown, už mu poriadne narástli. Nie som kaderníčka, tak som mu ich ostrihala tak, aby účes vyzeral moderne, no nie extravagantne. Viem, že ich má na bokoch kratšie, ale ja nie som kaderníčka a rozhodne som to takto neplánovala," priznala pre web Ladbible nešťastná Hannah. 

Profimedia.sk

​Pre školu boli práve príliš krátke vlasy na bokoch problematické a jej syna neminul trest. Hneď po príchode do školy ho posadili do samostatnej triedy, kde sa celý deň učil sám. Dokonca sa so spolužiakmi nemohol stretnúť ani cez prestávku! V izolácii bude vraj dovtedy, kým mu vlasy nedorastú do dĺžky, ktorá bude v súlade so školskými pravidlami. Šialené, nie?

https://www.facebook.com/creationsadsworld/posts/883607218850261

Súvisiace články

Najčítanejšie