Jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Má 36 rokov, je single a počas lockdownu sa rozhodla pre šokujúcu vec: Ženy, urobili by ste to tiež?
Zdielať na

Má 36 rokov, je single a počas lockdownu sa rozhodla pre šokujúcu vec: Ženy, urobili by ste to tiež?

Zdroj: instagram/mr.wolseley

Ondine je úspešná kaderníčka, ktorej pred pandémiou stroskotal vzťah a odvtedy je single. Má 36 rokov a vždy túžila po veľkej rodine, no čas jej uteká. Preto sa rozhodla pre nezvyčajné riešenie...

Ondine býva v Londýne a rovnako ako mnohé iné kaderníčky, ani ona sa svojej práci nemôže venovať. Hoci lockdown jej biznis nezrazil na kolená, pandémia ovplyvnila jej súkromný život. 

"Od roku 2014 do 2017 som bola s mužom, ktorý mi neustále tvrdil, že chce mať deti. Nakoniec sa mi priznal, že po nich vôbec netúži a rozišli sme sa. Trvalo mi dva roky, kým sa z tohto vzťahu spamätala," začína svoje rozprávanie pre britský web The Sun a pokračuje: "Pred prvým lockdownom som začala randiť s Andrewom, no po 8 mesiacoch som zistila, že nie je ten pravý a vzťah som v septembri ukončila. Na jednej strane som sa neobávala, lebo som šťastná aj sama so sebou, no vždy som túžila po rodine. Rovnako ako mnoho iných tridsiatničiek, začala som uvažovať, že si svoje vajíčka nechám zamraziť," priznala. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Mr Wolseley (@mr.wolseley)

Ondine otvorene hovorí o tom, že pandémia je pre ženy v jej veku zložitá, keďže majú pocit, že im čas uteká a prichádzajú o možnosť založiť si rodinu. "Online randenie nikdy nebolo nič pre mňa a mužov rada spoznávam v skutočnom svete. Teraz, keď je všetko zatvorené, je to ťažké," priznáva. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Ondine (@ondine.art_)

​Ondine sa preto rozhodla, že veci nenechá na náhodu. Našla si kliniku, kde podstúpila zákrok, počas ktorého jej odobrali vajíčka a zamrazili ich. "Aj vďaka tomuto kroku sa cítim slobodnejšie a nemusím sa až tak ponáhľať. Navyše mám väčšiu šancu, že sa mi podarí v štyridsiatke otehotnieť. Rada by som niekoho stretla a mala s ním dieťa tradičnou cestou, no ak sa to nestane, takto som sa poistila," dodáva. Čo si o tom myslíte?

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Ondine (@ondine.art_)

Súvisiace články

Najčítanejšie