Oblačno
18°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Jasmina Alagič ukázala Sanelovu herňu: Tak TOTO v bežnej slovenskej domácnosti neuvidíte!
Zdielať na

Jasmina Alagič ukázala Sanelovu herňu: Tak TOTO v bežnej slovenskej domácnosti neuvidíte!

Zdroj: Instagram/JA

Ak máte deti asi viete, že udržať v detskej izbe poriadok dlhšie ako pár minút, je takmer nemožné. Nie všade je to tak...

Dôkazom je aj útulná herňa, ktorú pre svojho synčeka vyčarovala Jasmina. Tá vsadila na jemnejšie farby a miesto desiatok hračiek len na pár väčších kúskov. 

​"Toto miesto som vytvorila pre Sanela a podľa toho, koľko času tam trávi, mám pocit, že ho má naozaj rád. Sanela nechávam hrávať sa samého minimálne rovnako tak dlho, ako sa hráva s nami, pretože som vždy túžila, aby vedel sedieť pri veciach sám a mám pocit, že si to tak nejak aj vyžaduje. Skúma, báda, skúša, zisťuje. Áno, toto miesto som zámerne ladila do pastelových farieb, pretože tie vo mne vyvolávajú pokoj, verím, že to na neho vplýva podobne, priznám sa, že keď vidím v obchodoch všetky tie sýto zelené červene modré žlté veci, mám z toho chaos aj keď viem, že aj tieto “kolotoče” majú svoje opodstatnenie. A čo sa hračiek týka, snažím sa od malinka na miesto milión malých voliť radšej “pár” multifunkčných "," opísala svoju voľbu izby aj hračiek Jasmina. Nuž, takýto poriadok sa veru v detskej herni tak často nevidí, či? 

Nie je to tak dávno, čo Slovenky nadchla aj Sanelova detská izba, ktorá vyzerá ako džungľa plná zvierat. 

Súvisiace články

Najčítanejšie