Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Keď ukázala tváričku dcérky, ľudia jej neverili: Naozaj TAKTO vyzerá?
Zdielať na

Keď ukázala tváričku dcérky, ľudia jej neverili: Naozaj TAKTO vyzerá?

Zdroj: Instagram/katieeelynn14

Aby mamička dokázala, že výzor jej malej dcérky je skutočne prirodzený, natočila video, v ktorom ju ukázala zblízka. Pozrite sa, čo na nej ľudia tak obdivujú!

Američanka Katie Norton má 14-mesačnú dcérku Madelyn, ktorú mnohí obdivujú. Dôvodom je jej rozkošný vzhľad, ale najmä mihalnice, ktoré sú také dlhé, že niektorí ľudia upodozrievali mamičku, že jej ich nalepila.

​​Keď sa Katie pochválila na sociálnej sieti úžasnými mihalnicami svojej dcérky, dostala množstvo obdivných komentov, no našli sa aj takí, ktorí jednoducho neverili, že ich má skutočné.

Mamička sa preto rozhodla natočiť svoju dcérku v spánku a po mihalniciach jej jemne prechádzala vreckovkou, aby bolo jasné, že sú skutočne jej, píše denník Mirror o videu, ktoré si dodnes pozrelo už viac ako 3-milióny užívateľov. 

Ženy sa priznali, že malej kráske závidia, že dostala takéto riasy do vienka a niektoré jej dokonca predpovedajú modelingovú kariéru. Naozaj rozkošná, čo poviete?

@madelynsmomma

Reply to @user637751132 ? my baby is not wearing any makeup/serum/lashes/eyeliner/mascara... these are her real lashes ? ##eyelashes ##babyfever ##fyp

♬ ocean eyes - Billie Eilish
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa KidsWall (@kids.wall)

@madelynsmomma

Madelyn's new favorite thing is this babydoll ? she is so sweet cuddling her baby. ##beautifuldaughter ##lashes ##cuddlebuddy ##foryou ##naptime

♬ Lady - Brett Young

Súvisiace články

Najčítanejšie