Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Krásky spôsobili ošiaľ na internete: Ťažko uveriť, že ide o matku s dcérou, rozoznáte ich?
Zdielať na

Krásky spôsobili ošiaľ na internete: Ťažko uveriť, že ide o matku s dcérou, rozoznáte ich?

Zdroj: Profimedia

Skutočne sa nepozeráte na dvojičky, ani na sestry či kamarátky, ale na mamu s dcérou. No schválne, uhádli ste správne, ktorá je ktorá?

Lee Su Jin je nielen šikovná zubárka, ale aj nádherná žena, od ktorej si mnohé pýtajú recept na jej mladistvý vzhľad. Snáď nikto by si netipol, že táto kráska má už 51 rokov! Najnovšie spôsobila doslova senzáciu na sociálnych sieťach, keď zverejnila niekoľko záberov so svojou rovnako krásnou dcérou, s ktorou vyzerajú úplne ako sestry!

Lee pracuje ako zubná lekárka už vyše 25 rokov a vyzerá to tak, že popri liečení zubov objavila aj tajomstvo večnej mladosti. Inak si nedokážeme vysvetliť, že aj po 50-tke vyzerá takto fantasticky a to vraj bez akýchkoľvek estetických zákrokov.

Keď krásna zubárka zverejnila fotografie so svojou dcérou, nielen že jej to nikto neveril, ale ľudia zostali absolútne zmätení. Obe vyzerajú veľmi mlado a vôbec nie je ľahké uhádnuť, ktorá z nich je vlastne matka.

Profimedia

Lee sa priznala, že ešte nedávno mali s dcérou naštrbené vzťahy, pretože ju obvinila, že je závislá na sociálnych sieťach a je posadnutá svojim vzhľadom. Vyzerá to tak, že si opäť našli k sebe cestu.

Kórejská kráska je na sociálnych sieťach veľmi populárna, no má aj veľa neprajníkov, ktorí ju vyzývajú, aby sa priznala k plastickým zákrokom. Ona však tvrdí, že žiadnu plastiku nikdy nepodstúpila a za všetkým je zdravý životný štýl - kvalitná strava, pravidelný spánok, veľa pohybu a dôkladná starostlivosť o pleť.

Takto vyzerať po päťdesiatke by sme chceli asi všetky, však?

Súvisiace články

Najčítanejšie