Zatiahnuté
10°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Do Krainovej sa pustili vytočené matky: Prečo TO robíš svojim synom?
Zdielať na

Do Krainovej sa pustili vytočené matky: Prečo TO robíš svojim synom?

Zdroj: Facebook/Simona Krainova

Každý rodič má právo upravovať a vychovávať si svoje deti tak, ako sám chce, no napriek tomu sa najmä celebrity stretávajú s tým, že ich ľudia kritizujú a poučujú. Svoje vie o tom aj modelka Simona Krainová.

Už dávno neplatí, že dievčatá musia chodiť v ružovom a chlapci výhradne v modrom, rovnako, ako to, že dievčatá nosia dlhé vlásky a copíky a chlapci sú ostrihaní na krátko. Koľko ľudí, toľko chutí, no niektorí si stále neuvedomujú, že riešiť život a spôsob výchovy cudzích, im jednoducho neprislúcha.

​Sú to moje deti, nie vaše!

Česká topmodelka je známa tým, že kritiku nevie prijímať s nadhľadom a keď sa naštve, nedáva si servítku pre ústa. Obzvlášť háklivá je na svojich dvoch synov, ktorých nadovšetko miluje. V tomto prípade sa jej vôbec nečudujeme!

Plavovlasá modelka zdieľala na Instagrame fotografiu svojich rozkošných synov Bruna (7) a Maxa (9) a zostala absolútne šokovaná, čo nasledovalo krátko po tom. Jediný a úplne nepodstatný detail na fotke vyvolal úplné šialenstvo medzi jej fanúšikmi. Poriadne zaskočená zostala aj samotná Simona, hoci táto téma sa nepreberala v prípade jej osoby po prvýkrát.

Obaja synovia stále krásnej modelky majú radi dlhšie vlasy a ona im v tom vôbec nebráni. Jej fanúšikovia, prevažne ženy, už viackrát riešili, prečo im to dovolí, no tentokrát to zašlo ešte ďalej. Prekážalo im, že mladší z chlapcov mal dlhú ofinu pripnutú sponkou a vraj je veľmi ťažké rozlíšiť, či ide o dievčatá alebo chlapcov.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa simonakrainova (@simonakrainova),

“Prečo ich neostriháte? Príde mi neprirodzené dávať chlapcom sponky...aby sa nestratili v pohlaví... či chlapec či dievča...” napísala jedna z komentujúcich, čím sa rozpútala vášnivá debata.

Simone to samozrejme nedalo a svoje rozhodnutie patrične okomentovala. „Prečo sa o to staráte? Čo je vám do toho? Píšem vám ja, že máte ostrihať svoje deti?“ napísala jej.

S podobnými problémami sa stretla nejedna svetová celebrita, ktorá deťom v tomto smere necháva jednoducho voľnosť. Azda najviac kritizovaná je Megan Fox, ktorá svojich synov necháva chodiť nielen s dlhými vlasmi, ale aj v dievčenských šatách, rovnako sa kritika zniesla aj na herečku Charlize Theron či speváčku Pink.

Keby sa tak vzorne všetci starali o seba a svoje deti, bol by hneď celý svet krajší, súhlasíte? Napíšte nám svoj názor!

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa simonakrainova (@simonakrainova),

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa simonakrainova (@simonakrainova),

  

Súvisiace články

Najčítanejšie