Polojasno
Bratislava
Valér
18.4.2024
Matky sa pustili do známej herečky kvôli výchove syna: Pre TOTO ju nazvali tyrankou!
Zdielať na

Matky sa pustili do známej herečky kvôli výchove syna: Pre TOTO ju nazvali tyrankou!

Zdroj: Profimedia

Patrí medzi najkrajšie a najtalentovanejšie hollywoodske herečky, no v poslednej dobe ju ľudia čoraz viac kritizujú. Dôvodom je výchova jej dvoch adoptovaných detí a názory, ktoré herečka presadzuje. Čo si o tom myslíte vy?

Hollywoodska hviezda Charlize Theron (44) čelí ostrej kritike kvôli výchove detí už niekoľko rokov, no svoj názor nezmenila, práve naopak. Je presvedčená, že jej postoj a rozhodnutia sú správne.

Ako herečku ju ľudia milujú...

Správanie Charlize Theron komentujú a kritizujú ľudia z celého sveta. Hoci má adoptovaného syna Jacksona (8) a dcérku August (4), vyhlásila, že má v skutočnosti dve dievčatá.

Jackson jej vraj už ako 3-ročný povedal, že on nie je chlapček, ale dievčatko. Odvtedy ho nikto nevidel inak ako v dievčenských oufitoch a zapletených vrkočoch. Možno by na tomto nebolo nič zvláštne, jednoducho mu necháva voľnosť, ľudí však zarazilo ešte niečo iné.

Charlize sa vyjadrila, že je veľmi rada, že jej syn si tak skoro uvedomil nesúlad s biologickým telom a preto mu plánuje ešte pred nástupom puberty nasadiť ženské hormóny, ktoré potlačia mužské črty. Otázkou však je, či sú naozaj chlapcove pocity definitívne, predsa len vyrastá s mladšou sestrou, čiže ho to mohlo ovplyvniť.

Charlize Theron deti

Profimedia

"Mojou rodičovskou úlohou je milovať svoje deti a dávať im všetko potrebné k tomu, aby jedného dňa mohli byť také, aké chcú byť," povedala herečka, ktorá si kritiku ľudí jednoducho nevšíma.

Rovnakú situáciu zažíva aj mnoho ďalších slávnych rodičov. Ako chlapec sa takmer od malička cíti napríklad aj dcéra Ageliny Jolie a Brada Pitta, Shiloh, v princeznovských šatách bežne chodia aj synovia Megan Fox bezpohlavnú výchovu zvolila pri svojich deťoch aj speváčka Pink.

Charlize Theron deti

Profimedia

Charlize Theron deti

Profimedia

Charlize Theron deti

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie