Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Keď sa narodila, zľakli sa, že je chorá: Pozrite sa na jej rodičov a pochopíte dôvod
Zdielať na

Keď sa narodila, zľakli sa, že je chorá: Pozrite sa na jej rodičov a pochopíte dôvod

Zdroj: Profimedia

Hoci malo dievčatko s výrazným zjavom rovnakú DNA ako ostatní členovia rodiny, vyzeralo od narodenia úplne odlišne. Dnes je z nej dospelá žena a na svoj vzhľad je hrdá.

Dnes je už 27-ročná Pooja Ganatra pyšná na to ako vyzerá, hoci jej nikto neverí, aký má pôvod. Keď však prišla na svet, bol to pre celú rodinu poriadny šok!

Nevymenili ju?

Má úplne svetlú pehavú pleť, zelené oči a výrazne ryšavé vlasy, na čom by nebolo vôbec nič zvláštne, keby nemala indických rodičov. Tí neverili vlastným očiam, keď ju po narodení uvideli, dokonca si najskôr mysleli, že je vážne chorá a pre jej výzor zvažovali, či si ju vôbec nechajú. Našťastie, lekári ich ubezpečili, že ich dieťatko je absolútne zdravé.  

Pooja si už od detstva zvykla, že na ňu ľudia zízajú a neveria jej, že má rovnaký pôvod, ako oni všetci, akurát vyzerá inak. Aj teraz v dospelosti ju často považujú za anglickú turistku a ona vlastne ani nevie, ako im to má vysvetliť. Stále to totiž nevie na isto, ale pravdepodobne babička z maminej strany mala medzi predkami Angličanov, takže sa tieto gény teraz prejavili u nej. Pooja po týchto predkoch pátra a dúfa, že čoskoro zistí, kam až siahajú jej korene.  

Pooja Ganatra

Profimedia

Svoju odlišnosť dnes vníma ako prednosť

Pooja v detstve a najmä v škole veľmi trpela, pretože sa jej spolužiaci posmievali za to, ako vyzerá. Našťastie, keď ako dospelá začala viac cestovať po svete, začala samú seba vnímať úplne inak. Hoci ju miestni stále považujú za cudzinku, vôbec jej to neprekáža a určite by nechcela vyzerať inak, ako je bolo dané do vienka. Konečne je z nej sebavedomá žena, ktorá si svoju inakosť dokonca užíva. Pevne verí, že sa už čoskoro dozvie aj to, po ktorých predkoch zdedila svoje svetlé gény.

Pooja Ganatra

Profimedia

Pooja Ganatra

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie