Zatiahnuté
11°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
4-násobná matka prestala žehliť a ukladať bielizeň: Neuveríte, ako to u nich teraz vyzerá!
Zdielať na

4-násobná matka prestala žehliť a ukladať bielizeň: Neuveríte, ako to u nich teraz vyzerá!

Zdroj: Profimedia

Obdobie strávené v nútenej karanténe nebolo ľahké pre nikoho, najviac si to však odniesli mamy v domácnostiach s viacerými deťmi. Táto žena vie o tom svoje.

Štvornásobná mamina Kodie Quinlivan z Austrálie zverejnila na sociálnej fotografiu, za ktorú by ju inokedy hejteri zniesli pod čiernu zem. Tentokrát však bola väčšina komentárov pozitívna a podporujúca. Mnohé viacnásobné matky presne vedia, čo táto žena musela zvládať počas prísnej karantény počas pandémie koronavírusu.

Vyzerá to tak, že koronavírus nás ešte poriadne potrápi...

Jedného dňa si povedala dosť!

Kodie sa v istej facebookovej skupine priznala, že počas karantény, keď bola doma zavretá so svojimi štyrmi deťmi, musela isté veci prehodnotiť a určiť si priority. Starať sa kompletne o celú domácnosť a popri tom pomáhať všetkým deťom pri domácom vzdelávaní, bolo nad jej sily. 

Keď si mamička uvedomila, koľko času denne jej zaberie pranie bielizne, následné skladanie, žehlenie, triedenie a vkladanie do skríň, povedala si dosť! Opratú bielizeň dávala na jednu kopu, z ktorej si každý vybral, čo potreboval. Keďže si vždy brali veci zhora, kopa narástla do obrovských rozmerov.

Po dvoch mesiacoch strávených v karanténe to u nich vyzeralo takto. Mamička kopu vtipne nazvala “Mount Fold-more.“

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10220251799838075&set=a.1704406702911&type=3&theater 

Keď sa deti zase vrátili do škôl, všetky veci pobalila do tašiek a odniesla do čistiarne, aby ich pekne čisté a uložené mohla poukladať späť do skríň. Určite ju to síce stálo nemalé peniaze, ale aspoň si ušetrila nervy a kopec energie. My jej dávame palec hore! 

Facebook/Kodie Quinlivan

 

Súvisiace články

Najčítanejšie