Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
TU rodila Cibulková: Pôrodnicu by ste si zamenili s luxusným hotelom
Zdielať na

TU rodila Cibulková: Pôrodnicu by ste si zamenili s luxusným hotelom

Zdroj: Instagram/DC

Naša najlepšia tenistka Dominika Cibulková sa stala mamou. Na svet priviedla chlapčeka Jakubka na súkromnej klinike vo Viedni. Takto to tam vyzeralo!

Dominika sa svojho vytúžené synčeka už nevedela dočkať. Po dlhým deviatich mesiacoch je konečne na svete! Jakubko sa narodil zdravý a rodičom už teraz robí obrovskú radosť. "Náš svet už nikdy nebude ako predtým. 14. 6. 2020 sme privítali nášho syna Jakuba Navaru," napísala na Instagram Dominika.

Populárny seriál televízie JOJ Nový život pokračuje! Ako bude vyzerať dej? 

https://www.instagram.com/p/CBZtkeIHz_A/

Cibulková je známa tým, že ťažko zarobené peniaze rada investuje do seba a rôznych luxusných vecí. V blahobyte a prepychu bude vychovávať aj svojho syna. Napokon aj jeho pôrod neprebiehal len tak hocikde!

Tenistkina voľba padla na súkromnú kliniku vo Viedni, ktorého pôrodnica pripomína skôr luxusný hotel. Účet za pôrod a starostlivosť po ňom sa mohol vyšplhať aj na niekoľko tisíc eur! Každá izba je vybavená televízorom, internetom, rádiom, chladničkou, toaletou, kúpeľňou, klímou a balkónom alebo terasou s výhľadom do záhrady. Čo sa týka stravy, na výber máte jedlá z menu, za ktoré by sa nemusel hanbiť ani špičkový hotel na Slovensku. Ak si čerstvá mamička bude chcieť oddýchnuť, hocikedy môže zavolať sestričku, ktorá jej dieťa na pár hodín zoberie a postará sa o neho. O takomto pôrode a starostlivosti môžu mnohé ženy len snívať...

www.geburtshilfe-wien.at

www.geburtshilfe-wien.at

www.geburtshilfe-wien.at

www.geburtshilfe-wien.at

www.geburtshilfe-wien.at

Súvisiace články

Najčítanejšie