Zatiahnuté
12°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Má tri deti a super postavičku: Ako sa idol detí Spievanka udržuje vo forme?
Zdielať na

Má tri deti a super postavičku: Ako sa idol detí Spievanka udržuje vo forme?

Zdroj: facebook/spievankovo

O pár hodín sa môžete tešiť už na druhú koncertnú premiéru Spievankova v roku 2020! Hlavná hviezda Spievanka nám prezradila, čo všetko robí pre to, aby tak super vyzerala.

Najznámejšia a najobľúbenejšia zábavno-hudobná dvojica pre deti, Spievanka a Zahrajko, pripravili v spolupráci s televíziou JOJ prekvapenie pre všetky deti. Už 24. mája uvidíte druhú koncertnú premiéru zo Spievankova v roku 2020! Úplne nový spievankovský muzikál Angličanina, ktorý prichádza ako predzvesť novej aplikácie a DVD. 

Spievanka a Zahrajko prezradili, o čom bude ich nové predstavenie!

Kúpiť lístok

Jedna z hlavných hviezd projektu Spievankovo Mária Podhradská je sama matkou, takže dobre vie, čo na ne funguje a ako ich učiť cudzí jazyk tak, aby ich to bavilo. Pri pohľade na jej top figúru ťažko veriť, že má doma tri deti! Ako sa Mária udržuje vo forme? "Samotné koncerty, ktoré mávame v období mimo korony, sú fyzicky veľmi náročné. Pred rokmi som zistila, že ak ich mám zvládať, potrebujem sa mimo koncertov veľa pohybovať. Obľúbila som si beh a 4-5 krát do týždňa si vybehnem u nás do lamačských lesov. Popritom v lete aj rada bicyklujem. Už niekoľko rokov si plním svoj detský sen - chodím na tanečnú. Tanec je totiž to, čo z pohybových aktivít najviac milujem!" priznala Mária, ktorá prezradila aj to, ako sa stravuje: "Stravujem sa úplne bežne. Jem úplne všetko, ale doma máme zvyk, že vôbec nevyprážame, nekupujeme sladkosti a nepijeme žiadne sladké vody. Nedržím žiadnu diétu, len sa neprejedám a každý deň sa hodinu intenzívne hýbem," dodala. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Spievankovo (@spievankovo_official),

O čom bude koncert?

Slovensko-anglický interaktívny hudobný muzikál pre deti, pri ktorom sa deti nielen zabavia, zatancujú si a zaspievajú,  ale zároveň sa budú hravo učiť po anglicky. Ide o veľkolepý muzikál, v ktorom bude vystupovať 20 účinkujúcich. Spolu s mravcami bubeníkmi sa deti naučia počítať do desať. Ďalej si zaspievajú so zvieratkami, ktoré sa naučia pomenovať po anglicky. Príde aj Krajčír Rak, ktorý ich naučí farby, a dokonca bude aj snežiť...! Okrem zábavy tak deti dobehnú v angličtine to, čo kvôli zavretým školám zmeškali počas vyučovania.

Všetky deti a ich rodičia, ktorí majú záujem byť súčasťou tohto skvelého živého koncertu, si môžu zakúpiť rodinnú vstupenku na www.joj.sk, v sieti Ticketportal a Inviton v hodnote 4,99 €. Po zaplatení dostanete do mailu unikátny kód, ktorý vám umožní koncert sledovať v tej najvyššej obrazovej kvalite.

Nenechajte si ujsť jedinečné predstavenie Angličanina už 24. mája o 10:00 hod. na www.joj.sk!

Súvisiace články

Najčítanejšie