Jasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Spievankovo naučí vaše deti po anglicky: S touto metódou im to pôjde ako po masle
Zdielať na

Spievankovo naučí vaše deti po anglicky: S touto metódou im to pôjde ako po masle

Zdroj: TV JOJ

O pár dní sa môžete tešiť už na druhú koncertnú premiéru Spievankova v roku 2020! Úplne nový spievankovský muzikál s názvom Angličanina!

Najznámejšia a najobľúbenejšia zábavno-hudobná dvojica pre deti, Spievanka a Zahrajko, pripravili v spolupráci s televíziou JOJ prekvapenie pre všetky deti.

Spievanka a Zahrajko prezradili, o čom bude ich nové predstavenie!

O čom bude koncert?

Už 24. mája uvidíte druhú koncertnú premiéru zo Spievankova v roku 2020! Úplne nový spievankovský muzikál Angličanina, ktorý prichádza ako predzvesť novej aplikácie a DVD. Hlavnými postavami na koncerte budú Víla Nezábudka, Zajko Smejko a Píšťalka Tidlalka.

Kúpiť lístok

Slovensko-anglický interaktívny hudobný muzikál pre deti, pri ktorom sa deti nielen zabavia, zatancujú si a zaspievajú,  ale zároveň sa budú hravo učiť po anglicky. Ide o veľkolepý muzikál, v ktorom bude vystupovať 20 účinkujúcich. Spolu s mravcami bubeníkmi sa deti naučia počítať do desať. Ďalej si zaspievajú so zvieratkami, ktoré sa naučia pomenovať po anglicky. Príde aj Krajčír Rak, ktorý ich naučí farby, a dokonca bude aj snežiť...! Okrem zábavy tak deti dobehnú v angličtine to, čo kvôli zavretým školám zmeškali počas vyučovania.

Všetky deti a ich rodičia, ktorí majú záujem byť súčasťou tohto skvelého živého koncertu, si môžu zakúpiť rodinnú vstupenku na www.joj.sk, v sieti Ticketportal a Inviton v hodnote 4,99 €. Po zaplatení dostanete do mailu unikátny kód, ktorý vám umožní koncert sledovať v tej najvyššej obrazovej kvalite.

Metóda Spievanky funguje perfektne!

Mária sa posledných desať rokov okrem klasickej spievankovskej tvorby pre deti zameriava aj na výuku angličtiny hravou formou. Na Slovensko priniesla vlastnú metodiku výuky angličtiny, ktorá je založená na rytmizovanom opakovaní slovíčok a fráz, jednoduchých anglických pesničkách či dramatizácii jednoduchých príbehov.

Svoju metodiku si utvrdzovala a vylepšovala učením angličtiny v materských školách či na prvom stupni Základnej školy. Výsledkom boli prvé tri hudobné CD s názvom Veselá angličtina pre deti 1, 2 a 3, ktoré si veľmi rýchlo získali obľubu nielen u detí ale aj u učiteľov a rodičov vďaka chytľavým melódiám a pestrým hudobným aranžmánom.

Opakujúce sa rytmizované jednoduché anglické frázy sa deti rýchlo naučia a tým zväčšujú svoju anglickú slovnú zásobu, hoci sa často jedná o predškolákov, ktorí ešte nevedia ani čítať ani písať. V roku 2013 nahrali spolu s Richardom Čanakym DVD Spievankovo 4, v ktorom hlavnými postavami neboli Spievanka a Zahrajko, ale Víla Nezábudka a Zajko Smejko. Aj tento film, založený na výuke angličtiny, si získal obrovskú obľubu u detí a v podobe DVD bolo ocenené cenou SOZA ako Najpredávanejší audiovizuálny titul na Slovensku.

Nenechajte si ujsť jedinečné predstavenie Angličanina už 24. mája o 10:00 hod. na www.joj.sk!

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie