Zatiahnuté
11°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Takto si Dúhalka spomína na svoje detstvo: Bolo to nádherné obdobie
Zdielať na

Takto si Dúhalka spomína na svoje detstvo: Bolo to nádherné obdobie

Zdroj: Facebook/Dúhalka

Televízia JOJ a hudobné vydavateľstvo BABY MUSIC pripravili veľké koncertné prekvapenie pre všetky deti -zábavný koncert Dúhalky! Tá nám exkluzívne priznala, aké mala ona detstvo!

Princezná z krajiny za Dúhou je populárna medzi deťmi prostredníctvom YouTubu, CD alebo digitálnych platforiem. V slovenských domácnostiach sa často objavuje vďaka Detskej televízii JOJKO, ktorá začiatkom roka začala vysielať seriál pre deti od tvorcov Dúhalky s názvom Sníček a Dúhalka.

Toto všetko uvidíte na koncerte Dúhalky, ktorý bude na joj.sk

Po megaúspešnom prvom koncerte prichádza jeho pokračovanie! Vďaka stránke www.joj.sk bude môcť Dúhalka už čoskoro zavítať naživo do izbičiek detí na Slovensku. Unikátny projekt vznikol na základe iniciatívy televízie JOJ, ktorá ponúkla priestor na odohratie živého koncertu Dúhalky prostredníctvom LIVE STREAMU. Živé vystúpenie môžete vidieť už v pondelok, 18. mája o 10.00 hod. Všetky deti a ich rodičia, ktorí majú záujem byť súčasťou tohto skvelého živého koncertu, si môžu zakúpiť rodinnú vstupenku v sieti Ticketportal a Inviton v hodnote 3,99 €. Po zaplatení dostanete do mailu unikátny kód, ktorý vám umožní koncert sledovať v tej najvyššej obrazovej kvalite. 

Kúpiť lístok

​Čo Dúhalka prezradila o svojom detstve?

"Moje detstvo bolo nádherné. Najradšej  som sa hrávala vonku na dvore. Liezla som po stromoch, varila kašičku z hliny a piesku, vyrábala parfémy z kvetiniek. Mali sme kačky, sliepky, psa, mačku... Rada som pozorovala maminu ako kŕmi kačky, a keď priniesol tatino malé kuriatka, tak o zábavu bolo postarané. Pozorovali sme ich so sestrou celé dni. Mám o rok staršiu sestru, takže sme skoro rovesníčky, preto puberta bola neskôr zaujímavá. Neustále hádky za oblečenie, ale vždy sme držali spolu a sme najlepšie kamarátky," spomína si Dúhalka a pokračuje: "Naše detské dovolenky sme najčastejšie trávili v stane. Chodili sme na túry, Tatry máme pochodené a lepeňáky nikdy nemohli chýbať. Mala som krásne trampské detstvo. S gitarou pri ohni a noc pod holým nebom v stane. Nádhera!" dodala na záver. 

Dúhalka ako bábätko

archív

O čom bude koncert?

V rámci koncertu Dúhalka zaspieva najpopulárnejšie pesničky zo svojho debutového albumu V krajine za dúhou. Deti sa tak hravou formou naučia a zopakujú si rôzne základné pojmy. Nebudú chýbať náučné piesne o dňoch v týždni, farbách, číslach či mesiacoch v roku. Deti sa tiež dozvedia o počasí, dúhe či dažďových kvapkách.

Nenechajte si ujsť jedinečný koncert Dúhalky už 18. mája o 10:00 hod. na www.joj.sk!

Dúhalka

Súvisiace články

Najčítanejšie