Zatiahnuté
15°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Úprimné vyznanie idola detí Dúhalky: Keď som bola malá, mala som nadváhu a dosť som tým trpela
Zdielať na

Úprimné vyznanie idola detí Dúhalky: Keď som bola malá, mala som nadváhu a dosť som tým trpela

Zdroj: Facebook/Dúhalka

Je vzorom pre mnohé deti, ktoré milujú jej pesničky. Teraz Dúhalka prehovorila o svojom detstve aj o tom, čo ju pred rokmi trápilo.

Idol mnohých detí sa prvýkrát rozhovorila o tom, s čím v detstve nebola spokojná. Nie je tajomstvo, že na dnešné dievčatá je vyvíjaný obrovský tlak, aby vyzerali zdravo a štíhlo... A keď náhodou nezapadáte do tejto kategórie, trápite sa. 

Na všetko toto sa môžu tešiť deti počas koncertu Dúhalky!

"Keď som bola malá, tak som vždy mala nadváhu, respektíve bola som taká guľka. A dosť som tým na základnej škole trpela. Svoju postavu som riešila už od detstva... Keď som začala chodiť na strednú školu, začala som si dávať pozor na to čo jem, či nejem veľa sacharidov a či jem vyvážene a väčšinou som už večer nejedávala," hovorí predstaviteľka Dúhalky a dodáva: "Už ako malá som každý deň cvičila brušáky s domnienku, že brušáky sú to, čo mi pomôže v budovaní peknej postavy. Nakoľko som nízka, tak na mne vidno každé kilo."

Kúpiť lístok

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dúhalka? (@duhalka_music),

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dúhalka? (@duhalka_music),

Dnes si deň bez cvičenia nedokáže ani len predstaviť. Učarovali jej najmä online tréningy Janyho Landla. "Poznala som ho z médií a z televízie, ale nevedela som, že robí aj takéto online cvičenia, čo mi veľmi v tejto karanténnej situácii vyhovuje. Zaplatila som si mesačný tréning a veľmi ma to začalo baviť. Naozaj ma Jany Landl dokáže motivovať a v podstate, keď docvičím jeho tréning, tak som šťastná, plná endorfínov a mám pekný deň," smeje sa speváčka a priznáva: "Bez pohybu si už život neviem predstaviť. Pohyb mi prospieva a keď ho nemám, tak mi naozaj chýba. Pociťujem to po fyzickej alebo psychickej stránke, takže momentálne som spokojná, že cvičím práve s Janym." 

archív

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dúhalka? (@duhalka_music),

Nezmeškajte koncert Dúhalky

Po megaúspešnom prvom koncerte prichádza jeho pokračovanie! Vďaka stránke www.joj.sk bude môcť Dúhalka už čoskoro zavítať naživo do izbičiek detí na Slovensku. Unikátny projekt vznikol na základe iniciatívy televízie JOJ, ktorá ponúkla priestor na odohratie živého koncertu Dúhalky prostredníctvom LIVE STREAMU. Živé vystúpenie môžete vidieť už v pondelok, 18. mája o 10.00 hod. Všetky deti a ich rodičia, ktorí majú záujem byť súčasťou tohto skvelého živého koncertu, si môžu zakúpiť rodinnú vstupenku v sieti Ticketportal a Inviton v hodnote 3,99 €. Po zaplatení dostanete do mailu unikátny kód, ktorý vám umožní koncert sledovať v tej najvyššej obrazovej kvalite.

Dúhalka

​O čom bude koncert?

V rámci koncertu Dúhalka zaspieva pesničky zo svojho debutového albumu V krajine za dúhou. Pomocou piesní pomôže deťom sa naučiť, alebo si zopakovať dni v týždni, farby, čísla, mesiace v roku a podobne. Určite nebude chýbať ani obľúbená pieseň Semafór, ktorá obsahuje prvky dopravnej výchovy a mesačne má na YouTube takmer 2 milióny videných minút. Deti sa dozvedia viac o počasí, dúhe ale aj o nezbedných kvapkách dažďa vďaka skladbe Krajina za dúhou, ktorá je v súčasnosti nasledovanejšou pesničkou na kanáli Dúhalka.

Určite nebudú chýbať skladby zo seriálu Sníček a Dúhalka a vďaka nim sa deti nielen dobre zabavia, zatancujú si, ale naučia sa základy hudobnej teórie (pesnička Noty) ale aj správne si umývať ruky(pesnička Vaňa), čo je v tomto období veľmi aktuálne. 

Nenechajte si ujsť jedinečný koncert Dúhalky už 18. mája o 10:00 hod. na www.joj.sk!

Súvisiace články

Najčítanejšie