Polojasno
17°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Doprajte deťom výnimočný zážitok! Takýto megakoncert im chystajú PACI PAC
Zdielať na

Doprajte deťom výnimočný zážitok! Takýto megakoncert im chystajú PACI PAC

Zdroj: TV JOJ

Po vynútenom prerušení šnúry Paci Pac a kamaráti, odohrajú vďaka televízii JOJ koncert v plnej zostave, so všetkým, čo k ich chytľavému predstaveniu patrí.

Čakajú na vás krásne kulisy, LED projekcia a veselé postavičky ako bláznivý pán Trampolíny, vegetariánsky Levík Leo alebo obrovský dupajúci Slon, vás nenechajú doma obsedieť a môžete sa tak pripraviť na riadnu žúrku! JOJka sa naopak postará o profesionálny zvuk, obraz a svetelné efekty, aké ste ešte nevideli. No máte sa na čo tešiť, lebo my sa už nevieme dočkať!

KÚPIŤ LÍSTOK

​V čom bude koncert PACI PAC taký výnimočný?

“Koncert bude vyzerať najlepšie, ako sme doteraz odohrali. Máme k dispozícii veľkú LED obrazovku ktorú využijeme a prinesieme showku
spolu s našimi postavičkami ktoré poznajú deti z pesničiek PACI PAC. Zahráme live s kapelou, takže to bude aj hudobne iné a zahráme
také “best of” na čo sa veľmi teším, pretože odznejú aj pesničky, ktoré sme dlhšie nehrali a dokonca aj novinka, ktorú sme spoločne s kapelou ešte na koncerte nehrali. Bude to jednoducho megakoncert v podaní PACI PAC!” vysvetlil Pac. Deti sa majú naozaj na čo tešiť! 

KÚPIŤ LÍSTOK

Všetci, ktorí si chcú pozrieť muzikálovo-divadelné predstavenie na veľkom koncertnom pódiu s nádhernými kulisami a kostýmami, si môžu zakúpiť rodinnú vstupenku. Cena lístka je 3,99 €. Po zaplatení dostanete do mailu unikátny kód, ktorý vám umožní koncert sledovať v tej najvyššej obrazovej kvalite online na www.joj.sk. Každý, kto má vo štvrtok 7.5. o 10:00 hod. iný program, môže si predstavenie pozrieť v archíve, kde bude do piatka 8.5. do 18:00 hod. 

Užite si jedinečné predstavenie Paci Pac už 7. mája o 10:00 hod. na www.joj.sk!

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie