Skoro jasno
18°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Ako Pac svojim deťom vysvetlil, že musia nosiť rúška? Toto zafunguje aj u vás
Zdielať na

Ako Pac svojim deťom vysvetlil, že musia nosiť rúška? Toto zafunguje aj u vás

Vďaka televízii JOJ si budú môcť všetky deti užiť ďalší super koncert, tentoraz vám svoju šou predstaví populárna dvojica Paci Pac.

Po vynútenom prerušení šnúry Paci Pac a kamaráti, odohrajú konečne koncert v plnej zostave, so všetkým, čo k ich chytľavému predstaveniu patrí.

Čakajú na vás krásne kulisy, LED projekcia a veselé postavičky ako bláznivý pán Trampolíny, vegetariánsky Levík Leo alebo obrovský dupajúci Slon, vás nenechajú doma obsedieť a môžete sa tak pripraviť na riadnu žúrku! JOJka sa naopak postará o profesionálny zvuk, obraz a svetelné efekty, aké ste ešte nevideli. No máte sa na čo tešiť, lebo my sa už nevieme dočkať!

KÚPIŤ LÍSTOK

​Ako Pac vysvetlil svojim deťom, čo sa teraz na Slovensku deje?

"Nejako to pochopili sami. Stačilo, keď som im povedal, že treba nosiť rúška, aby sme neochoreli a nenakazili nikoho, pretože je tu teraz taký vírus, pred ktorým sa musíme chrániť. Zobrali to super a nosenie rúšok im nerobí problém. Tých informácii je všade toľko, že to sa to dostalo aj k nim a nemusel som im to moc vysvetľovať," priznal Pac. Paci ešte deti nemá, no v jej rodine aktuálnu situácii tiež vysvetlili prirodzene. "Moje krstniatka chápu, že vonku sú zlé bacily a preto sa teraz nemôžu stretávať so svojimi kamarátmi," dodáva Paci.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa PaciPac (@paci_pac),

​Všetci, ktorí si chcú pozrieť muzikálovo-divadelné predstavenie na veľkom koncertnom pódiu s nádhernými kulisami a kostýmami, si môžu zakúpiť rodinnú vstupenku. Cena lístka je 3,99 €. Po zaplatení dostanete do mailu unikátny kód, ktorý vám umožní koncert sledovať v tej najvyššej obrazovej kvalite online na www.joj.sk. Každý, kto má vo štvrtok 7.5. o 10:00 hod. iný program, môže si predstavenie pozrieť v archíve, kde bude do piatka 8.5. do 18:00 hod. 

KÚPIŤ LÍSTOK

Užite si jedinečné predstavenie Paci Pac už 7. mája o 10:00 hod. na www.joj.sk!

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie