Jasno
25°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Paci Pac sa počas karantény nenudia: Čo robia, ak práve netrénujú na koncert?
Zdielať na

Paci Pac sa počas karantény nenudia: Čo robia, ak práve netrénujú na koncert?

Zdroj: Paci Pac

Vďaka televízii JOJ si budú môcť všetky deti užiť ďalší super koncert, tentoraz vám svoju šou predstaví populárna dvojica Paci Pac.

Po vynútenom prerušení šnúry Paci Pac a kamaráti, odohrajú konečne koncert v plnej zostave, so všetkým, čo k ich chytľavému predstaveniu patrí.

Čakajú na vás krásne kulisy, LED projekcia a veselé postavičky ako bláznivý pán Trampolíny, vegetariánsky Levík Leo alebo obrovský dupajúci Slon, vás nenechajú doma obsedieť a môžete sa tak pripraviť na riadnu žúrku! JOJka sa naopak postará o profesionálny zvuk, obraz a svetelné efekty, aké ste ešte nevideli. No máte sa na čo tešiť, lebo my sa už nevieme dočkať!

KÚPIŤ LÍSTOK

​Ako zvládajú Paci Pac nútenú karanténu?

"Karanténa mi až tak nevadí, celé dni trávim prevažne doma s mojou mačičkou, veľa si spievam a učím sa hrať na gitare. Veľmi mi ale
chýbajú deti a naše koncerty,” hovorí Paci.

"Karanténu prežívam s rodinou, trávime spolu teraz veľa času a je to pre nás veľmi pozitívne. môžem sa tak naplno venovať deťom a popritom skladať nové pesničky. Dokonca som sa začal venovať záhradke a urobil na dvore záhon a vysadil zeleninu a ovocie. Mám výhodu v tom, že bývame na dedine pri Bratislave a máme dvor a na ňom šmýkalku, hojdačku, trampolíny, takže o zábavu je
postarané. Každý deň chodíme na prechádzky k malému Dunaju alebo bicyklujeme,” dodáva Pac.

Paci Pac

​Všetci, ktorí si chcú pozrieť muzikálovo-divadelné predstavenie na veľkom koncertnom pódiu s nádhernými kulisami a kostýmami, si môžu zakúpiť rodinnú vstupenku. Cena lístka je 3,99 €. Po zaplatení dostanete do mailu unikátny kód, ktorý vám umožní koncert sledovať v tej najvyššej obrazovej kvalite online na www.joj.sk. Každý, kto má vo štvrtok 7.5. o 10:00 hod. iný program, môže si predstavenie pozrieť v archíve, kde bude do piatka 8.5. do 18:00 hod. 

KÚPIŤ LÍSTOK

Užite si jedinečné predstavenie Paci Pac už 7. mája o 10:00 hod. na www.joj.sk!

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie