Zatiahnuté
15°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Z narodenia dcérky sa dlho netešili: TOTO by nechcel zažiť žiadny rodič
Zdielať na

Z narodenia dcérky sa dlho netešili: TOTO by nechcel zažiť žiadny rodič

Zdroj: Profimedia

Ich vytúžené dievčatko muselo už po pár dňoch od narodenia bojovať o svoj život, pretože sa stalo najmladším pacientom v krajine s koronavírusom.

Tracy Maguir priviedla na svet dcérku Peyton cisárskym rezom predčasne a vážila sotva 1,5 kila. Akoby to nestačilo, drobučkému dievčatku v troch týždňoch diagnostikovali ochorenie Covid-19.

Nenechajte si ujsť ďalšiu časť relácie Zostali sme doma v pondelok o 21:40 na JOJke!

Maličká Peyton bola na svete ešte len tri týždne a už musela zvádzať boj o život. Dievčatko bolo hospitalizované, pretože dostalo zákerný koronavírus! Peyton sa tak stala doteraz najmladším pacientom testovaným pozitívne na Covid-19 v Škótsku, píše britská BBC.

Namiesto radosti obrovský strach

Tracy nikdy nezabudne na moment, keď lekári ich malinkej dcérke robili výter z nosa, aby mohli vykonať test. Pre BBC povedala, že to bola jedna z najhorších vecí, akú kedy videla.

"Po prvýkrát som videla slzy svojho dieťatka. Držala som ju, plakala som, a snažila som sa, aby sme obe tú situáciu zvládli, " opísala. "Posledná vec, ktorú chcete počuť, keď zdvihnete telefón, je, že vaše dieťa má koronavírus. Nemohla som spať, bolo to ťažké. Bolo to nesmierne ťažké, " opísala chvíľu, keď sa dozvedela zdrvujúcu správu.

Namiesto toho, aby bola drobná Peyton v náručí milujúcej mamičky, ležala na nemocničnom lôžku pripojená k hadičkám a prístrojom. Bábätko dostávalo steroidy, aby sa mu posilnili pľúca a aby zvládlo bojovať s touto zákernou diagnózou.

Po niekoľkých dňoch, keď rodičia zažívali nepopísateľný strach, prišla konečne pozitívna správa. Ich dievčatko zabojovalo a nakoniec chorobu porazilo!

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10222001161159648&set=a.2045702503726&type=3&theater

Dnes už majú šťastní rodičia svoju vytúženú dcérku doma a sú nesmierne vďační všetkým zdravotníkom, ktorí jej pomohli zachrániť život. „Slovami sa ani nedá vyjadriť, akí sme vďační, že to dobre dopadlo,“ dodala mamička.

Želáme im veľa zdravia a krásny život!

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie