Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
FOTO fešného tatina s dcérkou obletelo svet: Keď uvidíte celý záber, zistíte dôvod
Zdielať na

FOTO fešného tatina s dcérkou obletelo svet: Keď uvidíte celý záber, zistíte dôvod

Zdroj: Instagram/Josh Gillett

Život v karanténe nám priniesol veľa zmien, no napriek tomu ide ďalej a prináša nám aj takéto dojímavé momenty.

Karanténa nás zmenila, boli sme nútení zmeniť aj svoje zaužívané spôsoby, mnohí z nás prehodnotili svoje životy. Napriek obrovskému riziku prenosu koronavírusu, je stále veľa takých, ktorí nechcú pochopiť, aké dôležité je dodržiavať pravidlá, medzi ktoré patrí aj obmedzenie voľného pohybu a kontaktu s tými, pre ktorých je vírus rizikový. Tento čerstvý tatino práve na svojom príbehu upozorňuje na to, aké veľmi dôležité je ochrániť svojich blízkych.

Zmeškali ste novú rozprávku od Zuzky Haasovej? Nech sa páči, tu je!

Dojímavý záber obletel svet

Josh Gillett sa nedávno stal po prvýkrát otcom dcérky Elliany Rae. Na nového člena rodiny sa tešila celá rodina, vrátane natešeného dedka. Po narodení prekrásneho dievčatka si ho však rodina veľmi neužila. "Otec držal svoju vnučku iba dvakrát, potom naše životy rozdelil zákerný koronavírus," opisuje Josh.

Kvôli malej vnučke Elliane chodí Joshov otec pravidelne sedem kilometrov pešo len preto, aby ju mohol vidieť a obdivovať cez sklo okna. Síce sa jej nemôže dotknúť, ale napriek tomu sú tieto stretnutia vzácne a výnimočné. „Dedko je za sklom taký šťastný, vždy je usmiaty od ucha k uchu a dlho obdivuje jej malý noštek a pusinku,“ dodáva šťastný otec.

"Prosím svojich spoluobčanov a aj celú spoločnosť, aby sme dodržiavali prísnu karanténu. Všetci predsa chceme čo najskôr zase navštíviť svojich rodičov, prarodičov a známych. Chceme opäť cestovať, pracovať a užívať si naše životy, buďme zodpovední! " dodáva Josh, ktorý je vďaka tejto momentke známy v rôznych kútoch sveta. Krásne!

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Josh Gillett (@joshuagillett),

Súvisiace články

Najčítanejšie