Skoro jasno
14°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Haničku a Murka milujú aj celebrity: Aha, ktoré známe tváre s nimi vystupovali
Zdielať na

Haničku a Murka milujú aj celebrity: Aha, ktoré známe tváre s nimi vystupovali

Zdroj: archív/Hanička a Murko

Najobľúbenejšia bábková dvojica Hanička a Murko už čoskoro prinesie v spolupráci s televíziou JOJ živý prenos z koncertu pre všetky malé deti. Možno ste doteraz netušili, že miláčikov detského publika si obľúbilo aj mnoho populárnych tvárí zo šoubiznisu.

Malú speváčku Haničku a jej kocúrika Murka si za krátku dobu obľúbilo veľa detí. Túto najobľúbenejšiu bábkovú dvojicu deti poznajú z YouTube (26 miliónov videní), z CD a DVD, či zo živých koncertov po celom Slovensku. Haničku a Murka deti sledujú aj v detskej televízii JOJKO, ktorá vysiela ich seriál Hanička a Murko pre najmenších, pesničky a najnovšie aj informačné video pre škôlkárov o koronavíruse.

Už v utorok 21. apríla o 10-tej môžete mať vystúpenie Haničky a Murka aj u vás doma!

Kúpiť lístok

Haničku a Mirka si obľúbili aj celebrity

„Od začiatku zapájame do našej tvorby aj známe tváre. Vyberáme si ľudí, o ktorých vieme, že nás majú radi a fandia nám. S takými sa nám potom výborne spolupracuje a pri točení je aj veľká zábava.

Ako prvá s nami spolupracovala naša kamarátka herečka Danica Jurčová. Točili sme náš prvý klip, ešte sme hľadali svoj budúci štýl práce a ona vôbec neváhala, či sa do tohto experimentu zapojiť. Boli sme jej veľmi vďační. Nasledoval Lasky zo skupiny Para, ktorý si s nami potom aj zahral naživo na našom koncerte. Spolu s Danicou a Adelkou Heftyovou sa zúčastnili aj nakrúcania Superkaraoke pre TV JOJ. Adelka s nami točila nielen klip k uspávanke, ale aj hrané časti na naše DVD. Veľmi si vážime aj účinkovanie Michala Hudáka v našom klipe k pesničke Autá. Určite aj vďaka jeho výbornému výkonu je to náš najúspešnejší klip, má už viac ako 2 milióny videní na YouTube.

;t=53s 

Veľmi úspešná je aj ľudová pesnička, kde účinkuje Ondrej Kandráč so svojimi talentovanými a milými deťmi - Emkou a Ondrejkom. Emka si s nami zahrala aj na našom košickom koncerte. Do jednej pesničky sme prizvali aj Aďu Pešinovú známu ako Paci z úspešnej detskej dvojice Paci Pac. Krásne s Haničkou a Murkom komunikovala, vidno, že svoju prácu robí naozaj so srdcom. Aj do budúcnosti plánujeme prizývať k spolupráci známe osobnosti. Kombinácia bábok Haničky a Murka a živého človeka sa nám veľmi páči a dodáva pesničkám špecifické čaro,“ dodávajú manželia Zimanyiovci.

​Koncert pre deti

Spoločenská situácia, ktorá súvisí s ochorením COVID-19, prerušila aj Koncertné turné 2020 Haničky a Murka. Ich hodinové vystúpenie, ktoré je kombináciou živého a dynamického koncertu a bábkového divadla, muselo byť v 11 mestách presunuté na jeseň alebo zrušené. Televízia JOJ oslovila tvorcov projektu a ponúkla im možnosť odohrať koncert a preniesť ho do obývačiek všetkým malým škôlkárom prostredníctvom live streamu na stránke www.joj.sk.

Živý prenos koncertu Haničky a Murka sa odohrá v utorok 21. apríla o 10.00 hod!

Kúpiť lístok

TV JOJ

​Spolupráca Haničky a Murka a televízie JOJ je súčasťou jedinečného detského projektu. Tí, ktorí majú záujem zúčastniť sa tohto živého koncertu, si môžu zakúpiť rodinný listok v sieti Ticketportal a Inviton v hodnote 3,99 €. Po zaplatení dostanete do mailu unikátny kód, ktorý vám umožní koncert sledovať v tej najvyššej obrazovej kvalite. Ak chcete zdieľať radosť z pesničkovo-divadelného vystúpenia Haničky a Murka, môžete kúpiť lístok aj svojim kamarátom. Koncert sa prenáša naživo v presne určenom čase a nebude možné pozrieť si ho neskôr v archíve.

Kúpiť lístok

Súvisiace články

Najčítanejšie