Oblačno
20°
Bratislava
Blažena
11.5.2024
Vrtí sa, kope a uteká? Super trik, s ktorým bude prebaľovanie bábätka hračka
Zdielať na

Vrtí sa, kope a uteká? Super trik, s ktorým bude prebaľovanie bábätka hračka

Zdroj: Profimedia

Kým sú malinké, ide to bez problémov, no čím je dieťatko staršie, tým viac sa rodičia pri prebaľovaní zapotia. Tento malý fígeľ vám pri vymieňaní plienok veľmi pomôže!

Bábätká chcú všetko skúmať, objavovať, kotúľať sa a za niečím sa neustále naťahovať a špeciálne v tej chvíli, keď im chceme prebaliť plienku, však? Kto z vás to veľmi dobre pozná? Vyskúšajte najbližšie tento trik, ktorý si mnohé mamičky nevedia vynachváliť.

Nenechajte si ujsť koncert Haničky a Murka! Už 21.apríla o 10-tej môžu zavítať aj do vašej obývačky!

​TOP prebaľovací trik

Keď istá mamička zverejnila na sociálnej sieti tento trik, okamžite sa rozšíril medzi rodičov do rôznych kútov sveta. Ak ho ešte nepoznáte, môžete si ho teraz takto jednoducho vyskúšať aj vy!

Celý fígeľ spočíva v tom, že keď rozopnete bábätku “bodýčko,” jednoducho ho natiahnete vyššie a opatrne doň rúčky bábätka zabalíte a zopnete. Je to bezbolestný spôsob, ako rúčky bábätka zaistiť a udržať ich mimo plienkovej oblasti, najmä ak sa im podarilo poriadne naložiť.

Bábätkám takéto chvíľkové “zaistenie” nebude vôbec prekážať, naopak, zaujme ich to, možno aj prekvapí a vy získate tú potrebnú chvíľku na rýchlu výmenu plienky.

Nabudúce už žiadne bojovanie, vyskúšajte to takto a dajte nám vedieť, či to zafungovalo!

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Erin Bies (@therealbiestmode),

Súvisiace články

Najčítanejšie