Skoro jasno
12°
Bratislava
Valér
18.4.2024
TOTO je po tanci a speve jej druhá vášeň: Detský idol Spievanka priznala, čo rada robí pred koncertom
Zdielať na

TOTO je po tanci a speve jej druhá vášeň: Detský idol Spievanka priznala, čo rada robí pred koncertom

Nerozlučná dvojica Spievanka a Zahrajko chystajú spoločne s televíziou JOJ veľké prekvapenie! Už o pár dní si aj vy budete môcť pozrieť ich nový muzikál s názvom Zázračný poklad.

Spoločenská situácia, ktorá súvisí s ochorením COVID-19, zhatila plány všetkých umelcov, ktorí pripravovali v najbližších mesiacoch divadelné, hudobné či iné verejné vystúpenia a turné. Patria medzi nich aj Mária Podhradská a Richard Čanaky, ktorí sú známi ako Spievankovo. 

Nový muzikál od populárnej dvojice Spievankovo budete môcť sledovať naživo na joj.sk už 16.apríla!

Tí si pre svojich fanúšikov pripravili nový muzikál a chceli ho predstaviť na turné. Žiaľ, vírus im prekazil plány... Televízia JOJ ich koncom marca oslovila s nápadom, ako umožniť deťom nový muzikál vzhliadnuť. Rovno zo svojich obývačiek budú môcť deti a ich rodičia sledovať premiéru Zázračného pokladu prostredníctvom live streamu na stránke www.joj.skPremiéra sa odohrá  vo štvrtok 16. apríla o 10.00.

Rituál pred koncertom

Mária nám dokonca prezradila zaujímavú vec o sebe, ktorú doteraz nikto nevedel. ​Viete, čo robí v šatni pred koncertom? "Hačkovanie je po tanci moja najväčšia záľuba. Hačkujem všade - doma, cestou na koncert, v čakárni, na dovolenke. Niekedy hačkujem aj v šatni pred koncertom. Čo sa asi nestane pred naším online koncertom, ktorý budeme mať 16.4. Bude to pre nás
úplne nová skúsenosť. Nikdy sme nehrali bez divákov a sami nevieme, čo nás čaká," priznala exkluzívne Spievanka. 

archív

​Tí, ktorí sa túžia zúčastniť najnovšej muzikálovej premiéry Spievankova, si môžu zakúpiť rodinný listok na stránke www.joj.sk v hodnote 4,99 €. Po zaplatení dostanete do mailu unikátny kód, ktorý vám umožní Zázračný poklad sledovať v tej najvyššej obrazovej kvalite. Ak chcete zdieľať radosť z najnovších pesničiek Spievankova, môžete kúpiť lístok aj svojim kamarátom.

Súvisiace články

Najčítanejšie