Zatiahnuté
10°
Bratislava
Danica, Dana
16.4.2024
Peter varuje ostatných rodičov: Počas karantény išiel rýchlo nakúpiť a potom zažil šok
Zdielať na

Peter varuje ostatných rodičov: Počas karantény išiel rýchlo nakúpiť a potom zažil šok

Zdroj: Twitter/PeterDevonUK

Ľudia takmer po celom svete sedia doma a dúfajú, že sa toto peklo čoskoro skončí a život sa im opäť vráti do normálnych koľají. Za to sa modlí aj Peter, ktorý chce svojím príbehom varovať ostatných rodičov.

Peter žije v Británii, ktorá v týchto dňoch zažíva peklo. Koronavírus tu udrel plnou silou, aj preto sú obyvatelia v karanténe. 

Nezabudnite si vychutnať dvojitú porciu napätia s vašimi obľúbenými seriálmi Jenny a Nový život!

On nie je výnimkou a s rodinou už tri týždne poslušne sedia doma. ​Nedávno sa im však minuli potraviny, preto sa Peter rozhodol, že rýchlo skočí nakúpiť do hypermarketu, ktorý je populárny aj na Slovensku. Nepočítal však s tým, čo bude nasledovať! "Môj syn je v nemocnici s nejakou infekciou a koronavírusom. 3 týždne sme boli v karanténe a po krátkej návšteve obchodu som vírus doniesol domov práve ja. Traja sme sa z choroby zotavili rýchlo, no náš ročný syn nemal také šťastie," vyznal sa Peter na sociálnych sieťach. Synovi podali kyslík a antibiotiká na infekciu a z choroby sa zotavil rýchlo. "Mali sme smolu, pretože takáto reakcia u takých malých detí býva veľmi zriedkavá. To nám aspoň povedal náš doktor. Prosím, ostaňte doma a von choďte čo najmenej," prihovára sa všetkým nešťastný otec. 

Súvisiace články

Najčítanejšie