Skoro jasno
14°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Matka štyroch detí sa pri nákupe zrútila: Aj takto teraz vyzerá bežná realita v obchodoch
Zdielať na

Matka štyroch detí sa pri nákupe zrútila: Aj takto teraz vyzerá bežná realita v obchodoch

Zdroj: TikTok

Panika, ktorá sa šíri kvôli koronavírusu spôsobila, že si mnohí ľudia robia prehnané zásoby jedla, drogérie či kozmetických potrieb.

Medzi nedostatkový tovar sa zaradili okrem antibakteriálnych gélov, mydiel a čistiacich prostriedkov aj bežné papierové plienky pre bábätká.

Kým niektorí aj plienky zo strachu nakúpili v šialených množstvách, iným sa jednoducho neušlo, nehovoriac o tom, že nie každý si môže dovoliť kúpiť naraz také veľké množstvo tovaru, rovnako, ako táto štvornásobná mamička.

 

Šialenstvo v obchodoch

Lauren Whitney (36) z Washingtonu je matkou štyroch detí a jej rodina má čo robiť, aby domácnosť finančne utiahla. Keď navyše nečakane nastane situácia, keď ľudia vykupujú regály obchodných centier, Lauren je jednou z tých matiek, ktorá je odkázaná na zvyšky tovaru v supermarketoch. "Máme nízke príjmy a bohužiaľ nemáme na to, aby sme kupovali zásoby jedla a kozmetických potrieb po niekoľkých desiatkach balení," opisuje Lauren.

Koronavírus desí každého z nás a je pochopiteľné, že si mnohí nakupujú veci do zásoby, aby nemuseli chodiť zbytočne medzi ľudí každý deň. Lauren však do obchodu musela, keďže jej najmladšej dcérke Rosalynd sa jednoducho minuli jednorázové plienky. V obchode však zostala medzi regálmi ako obarená, pretože v nich jednoducho nenašla pre dcéru ani jedno jediné balenie.

"Rozplakala som sa, pretože to všetko na mňa doľahlo. Ľudia si nakúpili celé krabice plienok a nikto nemyslel na to, že niekomu kvôli tomu nezostane nič. My naozaj nemáme toľko peňazí, aby sme si mohli robiť také obrovské zásoby,“ cituje nešťastnú matku denník The Sun.

Lauren zdieľala svoju nepríjemnú skúsenosť na sociálnych sieťach a tá sa dostala až k firme, ktorá tieto plienky vyrába. Obratom jej poslala veľké balenie, aby mala aj do zásoby.

"Na jednej strane som na mnohých ľudí pyšná, ako si v tomto ťažkom období pomáhajú. Na druhej strane je mi ale do plaču zo sebeckosti ostatných, " dodáva na záver Lauren.

Aké skúsenosti máte s nakupovaním v posledných dňoch vy?

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Lauren Whitney (@laurenloveshere),

Súvisiace články

Najčítanejšie