Polojasno
14°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Ak máte doma školákov, vyskúšajte ho! Super nápad Čírovej inšpiroval mnohé matky
Zdielať na

Ak máte doma školákov, vyskúšajte ho! Super nápad Čírovej inšpiroval mnohé matky

Zdroj: Instagram

Ubehlo už pár dní, odkedy sa pre koronavírus zatvorili všetky školy na Slovensku. Ako si s deťmi naplánovať deň? Tu je návod, ako to robí Mária Čírová.

Tehotná speváčka má doma dvoch školákov - Huga a Zoe a ako sama priznala, naplánovať si s nimi zmysluplne deň, nebolo vôbec jednoduché! Aj ona, rovnako ako tisíce rodičov, musí učiť svoje deti doma, zabaviť ich a popritom sa postarať o domácnosť. 

Toto sú najrizikovejší pacienti v čase, keby svet zachvátil koronavírus

​Ako si však nájsť systém, aby vám popri všetkých povinnostiach ostal čas aj na seba? Tu je jej návod, ktorý inšpiroval nohé matky. "Už je to 13. deň, čo sme iba doma. Prvý týždeň, sa priznám, sa moje deti skoro vôbec neučili nič z toho, čo nám posielali pani učiteľky z každého predmetu zo školy... Tento týždeň som sa konečne dopracovala k REŽIMU DŇA pre deti, akonáhle sa to pekne dodržuje, aj ja mám nejaký čas na výdych. Každý má iný papier a každý deň sa program mení (podľa potreby - vysávanie, triedenie ponožiek a podobne). Má to u nás obrovský úspech a hlavne, na konci dňa (kedže sa len tak nepresúšajú pred telkou) mi v postieľkach povedia, mami, to bol super deň," priznala Mária. Máte aj vy podobné harmonogram?

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

uz je to 13.den, co sme iba doma. Prvy tyzden sa priznam sa moje deti skoro vobec neucili nic z toho, co nam posielali pani ucitelky z kazdeho predmetu zo skoly. Vase ano? My - nestihali sme. Alebo ja? Zo dna na den sa nam vsetkym vsetko zmenilo. Zrazu nastal taky kolotoc, ze ak som si myslela, ze ok, budeme doma, budem sa ucit s prvackou vsetko, so stvrtakom vsetko, vyupratujem si co potrebujem ????, popripade PRECITAM SI KNIZKU ???.. tak k tomu “svojmu” som sa este poriadne nedostala. Asi tyzden mi trvalo, kym som sa spamatala, vnutorne upokojila svoje staronove hormony??:-))), poprezerala vsetky potraviny ktore mame, ulozila ich podla datumu spotreby, premyslela jedalnicek, ranajky, obed, vecera, naucila deti, ze kedze sme cely cas len doma a chodi sa okolo kuchyne, neznamena to, ze nam ma hned brusko zajasat ze “sme hladni - kazdu hodinu”.. to sa museli odnaucit.. lebo som bola cele dni len v kuchyni, urcite to poznate ?? a zaroven ☝?, najblizsia donaska z tesca je naplanovana az na 7.april, takze sa pekne krasne ucime skromnosti a nic nevyhadzujeme ?????? . Samozrejme, do toho pecenie vlastneho chlebika ci rozkov... jednoducho, stale na nohach, stale v strehu :-))... tento tyzden som sa konecne dopracovala k REZIMU DNA pre deti, akonahle sa to pekne dodrzuje, aj ja mam nejaky cas na vydych. Kazdy ma iny papier a kazdy den sa program meni (podla potreby - vysavanie, triedenie ponoziek a podobne :-)) . Ma to u nas obrovsky uspech a hlavne, na konci dna (kedze sa len tak nepresúšajú pred telkou) mi v postielkach povedia, mami, to bol super den..?❤️. Vymyslam ho skoro rano o 6.00, ked sa mi v rure pecie chlebik a o 8.00 som uz pripravena, aby to doma nejako fungovalo k vseobecnej spokojnosti. Zeny, musime sa inspirovat, aby sme to vsetko ZVLADLI ??, lebo to ani jedna doma momentalne nemame jednoduche. Prosim, napiste aj vy do komentu svoje postrehy, napady, popripade tip na hru, alebo co funguje u vas. BUDEM SA TESIT vasim napadom a kreativite! . . #inspirujmesanavzajom #somdoma #nikamnechodime #zvladnemeto ????

Príspevok, ktorý zdieľa MÁRIA K. ČÍROVÁ (@mariacirova),

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa MÁRIA K. ČÍROVÁ (@mariacirova),

Súvisiace články

Najčítanejšie